מכבי נתניה רשמה הערב (ראשון) ניצחון בכורה בליגת העל כשהביסה 1:4 בביתה את הפועל פתח תקוה. העולה החדשה הביכה מספר פעמים את הגנת נתניה, אבל המארחת היתה תכליתי בהרבה וחגגה בזכות שערים של איתן אזולאי, איגור זלאטנוביץ', סטניסלב בילנקי ולירן רוטמן, כשמנגד בר נאווי רק צימק לכחולים שנותרו עם נקודה אחת אחרי שני משחקים.
יתרון (4) 148
20:30

מונאקו

ז'לגיריס קובנה
(7+)
מונאקו פתחה מעולה את העונה בסופרקאפ הצרפתי ובליגה כשהיא מביסה אל היריבות שלה. קובנה בשנים האחרונות לא הצליחה לבלוט ביורוליג. במשחק הפתיחה של שתיהן, מונאקו בביתה תנסה להביס.
יתרון (4) 166
21:00

ליון-וילרבאן
(2+)

ולנסיה
וילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות העונה במפעל והיכולת שלה בליגה החלשה שלה פחות רלוונטית. ולנסיה עם הרבה תקוות ואחרי ניצחון ענק על ריאל. הספרדים יצליחו לנצח כאן
עופר טסלפפה מאמן הפועל פתח תקוה סיכם: "סבלנו מנאיביות של עולה חדשה. מתקנים ולומדים מהר. חיזוק? צריך להפנות את השאלה לאבי יחיאל, לא אליי. צריך חיזוק, יודעים את זה".
רן קוזו'ך התייחס להחלטה להשאיר מחוץ לסגל את גלאבוב: "זו החלטה שהתקבלה במועדון ואני חלק מהמועדון. כשהמועדון מחליט משהו, מוטלת עלינו הצוות המקצועי האחריות לעשות כל דבר לגופו".