מכבי נתניה רשמה הערב (ראשון) ניצחון בכורה בליגת העל כשהביסה 1:4 בביתה את הפועל פתח תקוה. העולה החדשה הביכה מספר פעמים את הגנת נתניה, אבל המארחת היתה תכליתי בהרבה וחגגה בזכות שערים של איתן אזולאי, איגור זלאטנוביץ', סטניסלב בילנקי ולירן רוטמן, כשמנגד בר נאווי רק צימק לכחולים שנותרו עם נקודה אחת אחרי שני משחקים.
רגיל (5) 73
19:45

ניס

בראגה
המארחת מצרפת בתקופה נוראית עם שבעה הפסדים רצופים והרבה כותרות שליליות סביב הקבוצה. בראגה בתקופה נהדרת ויודעת שהיא חייבת לחזור ממשחק החוץ הזה עם 3 נקודות
יתרון (5) 174
21:30

אולימפיה מילאנו
(1.5+)

פנאתינאיקוס
מילאנו בתקופה לא טובה, היא ניצחה 2 מ-6 האחרונים שלה והיא עדיין לא בריאה לחלוטין. פאו ניצחה 8 מ-9 האחרונים שלה, היא מנוסה ואיכותית, ואמורה לנצח פה מעל לליין
עופר טסלפפה מאמן הפועל פתח תקוה סיכם: "סבלנו מנאיביות של עולה חדשה. מתקנים ולומדים מהר. חיזוק? צריך להפנות את השאלה לאבי יחיאל, לא אליי. צריך חיזוק, יודעים את זה".
רן קוזו'ך התייחס להחלטה להשאיר מחוץ לסגל את גלאבוב: "זו החלטה שהתקבלה במועדון ואני חלק מהמועדון. כשהמועדון מחליט משהו, מוטלת עלינו הצוות המקצועי האחריות לעשות כל דבר לגופו".


