בפעם הרביעית ברציפות שהשתיים נפגשו, בני סכנין רשמה הערב (ראשון) את ניצחון הבכורה שלה העונה על הפועל ירושלים עם תוצאה זהה מכל המפגשים האחרונים - 1:2 צמוד שהעלה אותה לחלק העליון של הטבלה. האורחת עם הפסד שני ברציפות עדיין ללא ניצחון, תחפש את הנקודות שלה במשחק הביתי מול מכבי נתניה בשבוע הבא.
סלובודן דראפיץ' על ניצחון הבכורה העונה: "היינו מאוד צריכים את זה. מתחילת המשחקים בגביע הטוטו הייתה טלטלה - עברנו בבקרה, לא עברנו בבקרה. גם אחרי הפציעות של כיאל, שכר וחוגי ידענו שזה משחק כדורגל שאנחנו צריכים לקחת בו 3 נקודות. מקווה שמול מכבי חיפה יהיה לפחות עוד זר ואת חוגי. המזל שלנו שהצעירים שלנו הוכיחו שיש להם מקום בליגת העל. לסכנין יש מחלקת נוער מצוינת. שמח מהסגנון ואיך ששיחקנו".
על שיתוף השחקנים הצעירים: "הם קיבלו כבר דקות בגביע הטוטו וגדלו עם הקבוצה הזאת. חסר להם קצת כוח, ניסיון ואומץ. אנחנו עובדים על הדברים האלה. הם צריכים להשתלב יחד עם הקבוצה".
לקראת המחזור הבא מול מכבי חיפה: "כל משחק זה משחק חדש. משחקים נגד האלופה ועוד בחוץ. שיחקנו היום עם 3 בלמים, ננסה גם עם 2 בלמים. צריכים לגוון בשיטות, החלוץ כבר יהיה ויכנס לכושר. מקווה שגם חוגי יהיה מוכן. שמחים להגיע לשם עם 5 נקודות".
אביב סלומון על השער והניצחון: "ההרגשה נהדרת. כשכל השבוע אתה בא באנרגיות טובות, הקארמה מגיעה. כל שחקן שמתחיל את העונה יש לו מטרות אישיות. עברתי שנתיים לא קלות בהפועל באר שבע. לא מאשים אף אחד. מאוד מאושר פה בסכנין. מרגיש כאן ביטחון".
על המחווה לבירם כיאל: "בירם הוא הקפטן הידוע והגדול, הוא המנהיג שלנו. דיברתי איתו, אני מקדיש את הניצחון לו ולנביל חאיק, שיחזרו מהר למגרשים".
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 71
15:00

מכבי אחי נצרת

מכבי חיפה
מכבי חיפה לא בעונה טובה בליגה, מה שהופך את הגביע למטרה חשובה מבחינתה. היא לא יכולה לזלזל כאן ולכן, עם יכולת טובה, היא צפויה להביס פה במשחק שיסתיים עם ארבעה שערים לפחות
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
יתרון (7) 189
17:30

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
הכושר של מכבי תל אביב בשבועות האחרונים לא הולך ומשתפר, ולמעשה היחידה שהיא הצליחה לנצח לאחרונה היא אותה הפועל חיפה במשחק הליגה האחרון ביניהן. אבל הפועל חיפה מגיעה אחרי שני ניצחונות רצופים, מומנטום טוב ובעיקר נחישות להיראות טוב יותר במפגש הקרוב. האורחת לא תפסיד ב90 דקות
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(14+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק בית מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצוף ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה. שווה ללכת פה על רעננה שתעמוד בליין, כי היא גם אינה קבוצה שמובסת
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה מול איכות ההתקפה של הקבוצות הגדולות.
זיו אריה, מאמן המפסידה, סיכם: "אנחנו רכים מאוד. גם הגנתית וגם התקפית, אי אפשר לנצח ככה משחקים. ילה דאון? לא חושב בדיעבד. נחשוב ונתכנן לקראת המשחקים הבאים. לא מתעסק בשחקנים שחסרים, מי שצריך לשחק ישחק".
מתן חוזז על ההפסד: "תחושה מאכזבת. הפסדנו, קיבלנו גולים קלים. היו לנו דקות טובות והיינו צריכים לשמור על השער שלנו נקי לפחות במחצית. זה קצת נאיביות, כולם רואים שיש כדורגל טוב ואיכות. זה מתסכל ומאכזב".
על פתיחת העונה: "לא מאיימים מספיק על השער. גם נגד מכבי חיפה היו דקות שפתחנו טוב וקיבלנו שני גולים. ספיגת השערים היא קצת בקלות נגדנו וזאת התוצאה".


