פרדי ורגאס בן ה-24, שחקן כנף מוונצואלה, סיכם את תנאיו לעונה אחת במכבי בני ריינה. בקבוצה חיפשו שחקן חיזוק נוסף לחלק הקדמי ואחרי שסיכם את תנאיו, צפוי ורגאס לנחות בישראל ולחתום באופן רשמי על חוזהו במועדון. ורגאס מגיע מקבוצת מטרופוליטנוס מהליגה בוונצואלה והוא שיחק בעבר בדאלאס מליגת ה-MLS. כמו כן, רשם שתי הופעות בנבחרת ונצואלה.
בכך השלימה ריינה את מכסת ששת הזרים שלה ובמקביל הוחלט לשחרר את אחמד עאבד, שחתם הבוקר בעירוני טבריה מהליגה הלאומית. עאבד החל את העונה בכושר טוב, אך לאחר צירופו של ורגאס לקבוצה והימצאותם של שחקנים נוספים הכנרי ואקה, מארק קוסטה ושלומי אזולאי, נוצר עומס בחלק הקדמי. עאבד החליט לחפש אתגרים אחרים וכאמור חתם בטבריה שמתיימרת להיאבק העונה על עלייה לליגת העל.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 235
21:30

ראדומיאק ראדום
(2.5+)

גורניק ז'אבז'ה
מתוך 16 משחקים של ראדומיאק ראדום העונה, נכבשו ב12 משחקים מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם מול קבוצה התקפית.
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
רגיל (7) 178
18:30

מכבי בני ריינה

עירוני טבריה
ריינה נועלת את הטבלה כשהיא עם נקודה אחת בלבד העונה. המארחת אולי תגיע נחושה יותר הפעם אבל עם הרבה יותר לחץ. נגד טבריה, ריינה יכולה לעצור את רצף ההפסדים שלה אבל לא בטוח שזה יספיק לניצחון. תיקו
ביום ראשון תצא ריינה למשחק חוץ קשה נגד מכבי תל אביב בבלומפילד. הקבוצה פתחה את העונה עם שתי תוצאות תיקו נגד מכבי נתניה והפועל באר שבע וכעת תנסה להפתיע את הצהובים-כחולים.


