אחרי שתומר חמד ואדריאן פאון הבינו שהם לא בתכניות של הפועל באר שבע ושעדיף להם לחפש קבוצות אחרות, במועדון רוצים גם לדלל את מצבת הבלמים. איתן טיבי מועמד לעזיבה, אבל גם חאתם עבד אלחמיד עשוי שוב להצפין להפועל חיפה אם יקבל חוזה רב שנתי. גם בני סכנין מתעניינת באלחמיד, אבל בשלב הזה הוא עוד לא עושה צעדים לעזוב את הפועל באר שבע.
בקבוצה רוצים לדלל את סגל הבלמים שמונה חמישה לא כולל ארי מרנשטיין בוגר מחלקת הנוער. הפועל באר שבע מחזיקה במיגל ויטור ואיאד אבו עביד, שני בלמי נבחרת ישראל וכאמור יש לה גם את אלחמיד וטיבי ובאחרונה מי שפתח בכלל בעמדת הבלם ליד ויטור הוא מריאנו באריירו. לקבוצה חמישה בלמים בעונה שהיא לא תשחק במסגרת האירופית ולכן יש כוונה לשחרר אחד מהבלמים עד סגירת החלון ב-20 בחודש.
במקביל כאמור נמשכים המגעים לשחרור חמד ופאון, כאשר גם איליי מדמון עשוי לעזוב.
רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
המשחק הבא של הפועל באר שבע אחרי פגרת הנבחרות יהיה בבית נגד הפועל תל אביב (שני, 18 בספטמבר).