עם מאזן של 19 שערים ב-27 הופעות, פרנזי פיירו הוא כמעט ללא ספק שחקן המפתח של נבחרת האיטי. אולי זו הסיבה שהיעדרותו מצמד המשחקים מול קובה וג'מייקה במסגרת ליגת האומות של מרכז וצפון אמריקה, מעוררת כמעט פאניקה במולדתו.
"חסרונו של פיירו מורגש מאוד. בלעדיו, נראה שאנחנו בפתחו של משבר", כתבו אמש (ראשון) בתקשורת המקומית, אחרי שהאיטי סיימה שלשום ב-0:0 מתסכל עם קובה, והרבתה להחמיץ. "הנבחרת פתחה את הקמפיין בכושר רע מאוד, ובמקרה של הפסד מול ג'מייקה הלחץ יגיע לשיאו. פיירו חסר, ואין מי שימלא את הוואקום. מה יקרה אם פיירו לא ירצה ללבוש יותר את המדים הלאומיים ויכריז על פרישה מהנבחרת? כמה נמוך אפשר להגיע בלעדיו? המצב בעייתי מאוד".
פיירו כידוע נפצע בשבוע שעבר ואובחן עם מתיחה קלה בשריר הירך האחורי, בעקבותיה התקבלה ההחלטה שהוא לא ייטול חלק באימונים ובמשחקי נבחרתו הקרובים.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.
"פרנזי לא רצה לסכן את עצמו, הוא ינוח גם באימונים הקרובים במכבי חיפה, בתקווה שיהיה כשיר אחרי הפגרה", אמרו בסביבתו של החלוץ.