אחרי משחק האימון אתמול (חמישי) בין מ.ס. אשדוד להפועל באר שבע שהסתיים בתיקו 2:2, מתמקדים באשדוד בצירופו של תומר חמד ויורדים מאדריאן פאון. הקשר הרומני שיכול לשחק בכמה עמדות, נתפס באשדוד כמספר 10 ובנקודה הזו יש לאשדוד כמה אפשרויות ובראשן שלומי אזולאי.
חמד הוא היעד היותר דחוף ובאשדוד ממתינים להחלטה שלו אם הוא רוצה לעזוב את הפועל באר שבע. לחמד כבר הובהר שאינו בתכניות של הפועל באר שבע ושהוא ימעט לשחק בעונה הקרובה אבל הוא עדיין לא קיבל החלטה עם רעייתו שהוא רוצה לעזוב את המועדון.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.
המועדון. באשדוד ירצו קודם להרגיש שחמד שלם עם המעבר ולא ירצו שחקן שמגיע בלי מוטיבציה. המועדונים יצטרכו לסגור ביניהם גם את חלוקת השכר של החלוץ אשר משתכר בהפועל באר שבע כ-250 אלף יורו נטו.