במכבי נתניה קיבלו הבוקר (חמישי) את פענוח בדיקת ה-MRI שעשה עוז בילו, והתברר שהקשר סובל ממתיחה באחת מרצועות הקרסול. נכון לעכשיו הוא צפוי להיעדרות של כשלושה שבועות. כזכור, נפצע בילו במשחק של נתניה נגד הפועל תל אביב בשבת האחרונה ואחרי שנשלל החשש לשבר, מתברר כאמור שהפציעה היא באחת הרצועות.
בילו יחמיץ בוודאות את משחקה הבא של הקבוצה נגד הפועל פתח תקוה שייערך אחרי פגרת הנבחרת, והוא גם בספק גדול גם להתמודדות נגד הפועל ירושלים במחזור הרביעי אם הליך ההחלמה יהיה כמתוכנן, הוא עשוי לשוב לפעילות לקראת המשחק מול מכבי חיפה בתחילת חודש אוקטובר.
רגיל (4) 156
14:30

בורקינה פאסו

גינאה המשוונית
בורקינה פאסו מגיעה כפייבוריטית ברורה בזכות סגל מוכשר שכולל שחקנים מובילים באירופה והיסטוריה של הצלחות בטורניר. מנגד, גינאה המשוונית היא נבחרת עיקשת שידועה ביכולתה להפתיע את הגדולות ולשמור על משחק הגנה צפוף.
יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(1+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(2+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ במטרה להשיג שלוש נקודות מהירות. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".
הבלם ג'ואל אבו חנא, שסובל מקרע קטן בשריר התאומים, בספק גדול למשחק נגד הפועל פתח תקוה. במהלך השבוע הבא הוא יעבור בדיקה נוספת כדי לבדוק את קצב ההחלמה שלו.


