אבישי כהן מצטרף למכבי תל אביב. המגן הימני בן ה-28, שסיים את חוזהו בבית"ר ירושלים בתום העונה החולפת ומאז היה שחקן חופשי, חתם הערב (שני) לעונה הקרובה עם אופציה להארכת החוזה בשנתיים נוספות עבור 45 אלף שקל נטו בחודש. הוא גם יירשם למשחקי שלב הבתים של הקונפרנס ליג, לאור העובדה שהמועד האחרון לרישום שחקנים הוא בעוד מספר שעות, ב-01:00 בין שני לשלישי.
כידוע, מכבי תל אביב נפרדה בקיץ מאנדרה ז'ראלדש וממאור קנדיל ובמקומם הגיעו הצרפתי איבן מאסון וגיא מזרחי שחזר מהשאלה, אלא שהאחרון לא נכלל בסגל כלל העונה ומי ששיחקו לפניו כמחליפים בצד ימין בעת הצורך היו שחר פיבן שכבר עזב להפועל ירושלים והקפטן הוותיק שרן ייני. לכן, במכבי תל אביב פעלו לצירופו של כהן עד הלילה ב-01:00, בעוד גיא מזרחי כעת צפוי לעשות את הדרך למכבי נתניה.
ההכרזה ששברה את הרשת: כך הציגה מכבי תל אביב את אבישי כהן
השער שלו בחצי גמר הגביע והעקיצה הטרייה
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
למעשה, אבישי כהן הרשים את אנשי מכבי תל אביב במשחק חצי גמר גביע המדינה בעונה שעברה מולם כבש, ולאור הרצון לצרף מגן ימני נוסף ולא להסתמך אך ורק על ייני הוותיק, הוא חתם לעונה הקרובה.
כהן בן ה-28 גדל כשחקן בעמדה התקפית יותר במחלקת הנוער של בית"ר ירושלים, אבל בהמשך הקריירה הוסט לאחור. הוא התחיל את הקריירה בקבוצה מהבירה, המשיך להשאלות בבית"ר תל אביב רמלה והפועל קטמון, וחזר לבית"ר בתחילת 2018/19.
אחרי חצי עונה בה שיחק רק בגביע הטוטו במדי בית"ר ירושלים, כהן חתם בבני יהודה בינואר 2019. בשנתיים וחצי במדי הזהובים, הפך לשחקן הרכב וסייע לקבוצה לזכות בגביע המדינה, לפני שגם חווה איתה ירידת ליגה. בעונה שעברה חזר לבית"ר ירושלים בחוזה לעונה אחת וגילה יכולת גבוהה שאף סייעה לו לקבל זימון בכורה לנבחרת. במקביל, כהן לא הגיע להסכמות עם בית"ר על חוזה חדש ובקיץ הפך לשחקן חופשי.
