מכבי תל אביב קרובה לצרף שחקן זר נוסף לסגל. על פי "רקורד", אחד מהאתרים הגדולים בפורטוגל, השחקן קיקו בונדוסו נפרד היום מחבריו באימון ויזלה ויעשה את דרכו לישראל לקראת החתימה בקבוצתו של רובי קין. ב"רקורד" אף נטען כי הודעה רשמית בנוגע למעברו עשויה לצאת על ידי ויזלה עוד היום.
בונדוסו היה קרוב לעבור לאורל הרוסית על פי הדיווחים בשבועות האחרונים, אך העסקה נפלה ברגע האחרון. הקשר בן ה-27 מוערך בכמיליון יורו באתר "טרנספרמרקט" ועל אף שהבקיע שני שערים בלבד בעונה החולפת בפורטוגל, נבחר על ידי "רקורד" לאחד מה-11 המצטיינים של העונה והיה השחקן היחיד שלא שייך לאחת מארבע הקבוצות הגדולות בפורטוגל. הוא זכה לשבחים על כך שהצליח לעשות את הפריצה בקבוצת התחתית ויזלה, איתה עלה מליגת המשנה.
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(7.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
קיקו בונדוסו הוא שחקן רגל ימין שיכול לשחק כקיצוני בשני הצדדים וצמח מהליגות הנמוכות, כאשר בשבע עונותיו הראשונות בקריירה שיחק בליגה השלישית ומטה. בקיץ 2019 חתם בוויזלה שהייתה בליגה השלישית ועלה איתה פעמיים. עונת השיא שלו הייתה בליגה השלישית עם 11 שערים, כאשר בליגה הבכירה כבש שישה ב-2021/22 ועוד שניים (לצד שלושה בישולים) בעונה הקודמת שבה סיימה קבוצתו במקום ה-11.
העונה פתח בשני המחזורים הראשונים ונכנס כמחליף בשלישי, אבל לא כבש. הבישול היחיד שלו היה בגביע מול מריטימו בחודש שעבר. אחרי שסופסל במחזור הקודם, בפורטוגל טענו שזו הייתה הפתעה גדולה לכל אנשי המועדון והאוהדים אחרי שלוש שנים שבהן לא החמיץ אף משחק.
כידוע, למכבי תל אביב יש מקום כרגע לשני זרים נוספים, לאחר שמכרה את ג'ורג'ה יובאנוביץ' לבאזל וגם את פארפה גיאגון לשרלרואה הבלגית. קיקו בונדוסו, אם אכן יגיע ויחתום, יהיה אחד משני זרים שצפויה הקבוצה לצרף בימים הקרובים, עד תום המועד לרישום שחקנים לקונפרנס ליג ביום שני בערב. אם הקבוצה לא תעבור את צלייה ותודח כמעט כנגד כל הסיכויים או תבחר לצרף שחקן זר לליגה המקומית בלבד, יהיה לקבוצה זמן לרשום זרים עד ה-20 בספטמבר.