למרות שברומניה טוענים שעסקת יאניס חאג'י למכבי תל אביב על סף סגירה, הצהובים פחות אופטימיים. על פי דיווח באתר "גאזטה" המקומי, חאג'י ימריא כבר מחר לישראל לקראת המעבר לשורות הצהובים, ויצפה מהיציע במשחק פתיחת העונה שלהם בליגה ביום ראשון נגד מ.ס. אשדוד.
על פי הדיווח, מכבי תל אביב תשלם לריינג'רס אליה הקשר ההתקפי שייך לא פחות מ-3.5 מיליון יורו, מכיוון שלטענתם "זהו סכום שהקבוצה מסוגלת לשלם בעקבות מכירתו של דניאל פרץ לבאיירן מינכן".
יחד עם זאת, למרות הדיווחים ברומניה, בסביבת מכבי תל אביב הבהירו שמדובר בעסקה יקרה מאוד וגלזגו ריינג'רס מתעקשת על סכום גבוה מאוד עבור השחקן, מה עוד שחאג'י עבר פציעה קשה ולכן השיחות עדיין בשלב של התעניינות ובדיקות מבחינת הצהובים.
רגיל (3) 278
21:45

סקוטלנד

דנמרק
קרב ישיר על המקום הראשון. ניצחון של הסקוטים והם במונדיאל, כל תוצאה אחרת ודנמרק תעפיל למונדיאל. המון לחץ אצל שתי הנבחרות אחרי משחק לא טוב שלהן, אבל הביתיות תעזור פה מאוד לסקוטים, שינצחו
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 311
21:45

שבדיה

סלובניה
משחק לפרוטוקול בלבד עבור שתי הנבחרות שלא יהיו במונדיאל. אווירה משוחררת, התקפות מספיק מוכשרות כדי לכבוש כאן לפחות ארבעה שערים יחד
יתרון (4) 126
19:30

פאניוניוס
(3.5+)

ליאטקאבליס
14 הפסדים רצופים רושמת פאניוניוס בכל המסגרות. האורחת הליטאית לא מאריות הבית, אבל בהחלט מספיק טובה בשביל להמשיך את רצף ההפסדים של היוונים
אם מכבי תל אביב אכן תרכוש את חאג'י ב-3.5 מיליון יורו כפי שהרומנים טוענים, היא תשווה את שיא ההעברות שלה בכל הזמנים, שנקבע ברכישת וידאר קיארטנסון.
חאג'י עבר פציעת ברך קשה שהשביתה אותו יותר משנה, עד שחזר בינואר האחרון ומיעט לשחק. העונה הבין שהוא לא בתוכניות. היו לאחרונה הצעות מבלגיה וטורקיה, אבל הדרישות של ריינג'רס, שרכשה אותו ב-3.5 מיליון יורו לפני שלוש שנים, היו גבוהות עבורן.
חאג'י (24) הוא בנו של מלך שערי נבחרת רומניה בכל הזמנים ואחד הקשרים ההתקפיים הגדולים בשנות ה-90, גאורגה חאג'י. יאניס גדל במחלקות הנוער של סטיאווה בוקרשט ופארול קונסטנצה, ובהמשך שיחק גם בויטורול, פיורנטינה, גנק וכעת בריינג'רס הסקוטית.


