הפועל חדרה קרובה מאוד לצירופו הרשמי של החלוץ טוני גומס. הגעתו של גומס, 24, יליד גינאה ביסאו, התאפשרה לאחר שקבוצתו הנוכחית זירה מאזרבייג'אן חתמה על שיחרורו באופן רשמי. גומס יגיע בהעברה חופשית ולזירה יישארו אחוזים ממכירה עתידית.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
גומס התפתח באקדמיה של ליברפול והחל את הקריירה בקבוצת המילואים שלה. את העונה הנוכחית פתח בשורות זירה, מוליכת הליגה האזרית, במדיה שיחק גם בשנה שעברה ותרם שלושה שערים לצד שני בישולים ב-25 הופעות בכל המסגרות. ב-2018 עזב את ליברפול לטובת ארוקה הפורטוגלית, בהמשך שיחק בתאליה אל ג'איש המצרית ובמנמן מהליגה השלישית בטורקיה.
בחדרה מנסים להתחזק בשחקן זר נוסף ומנהלים מגעים גם עם שני חלוצים, במטרה לצרף אחד מהם לסגל עוד השבוע, לפני פתיחת משחקי ליגת העל. כזכור, קוואמי פפרה נבחן במשך מספר שבועות בקבוצה של ניסו אביטן, אך לא הצליח להרשים ושוחרר בסופו של דבר. חדרה תפתח את הליגה בשבת הקרובה במשחק חוץ קשה מול הפועל באר שבע.


