מוחמד עלי קמארה הגיע להפועל רעננה בתור בלם צעיר ומבטיח, אבל קשה היה להאמין שתוך עונה אחת יעשה קפיצת מדרגה כה משמעותית ובגיל 20 בלבד נמכר ליאנג בויז, שבשנים האחרונות הפרה את ההגמוניה בשוויץ והשתלטה על הליגה בעוד פ.צ. באזל הולכת ומאבדת מיוקרתה.
חמש שנים אחר כך, קמארה עונד את סרט הקפטן של אלופת שוויץ שמקווה לחזור לשלב הבתים של ליגת האלופות שנתיים מאז הפעם האחרונה שהגיעה למפעל הכי יוקרתי ביבשת באירופה. כדי להגיע לשם, כידוע, יהיה על קמארה וחבריו לעבור את אלופת ישראל מכבי חיפה, שמחר (רביעי, 22:00) תארח את המשחק הראשון בין הקבוצות.
רגע לפני השבוע הקריטי ליאנג בויז ולמכבי חיפה, קמארה התראיין בתקשורת השוויצרית וסיפר על הבחירה בו לקפטן העונה: "זה מיוחד ומרגש להיות קפטן של מועדון גדול כמו יאנג בויז, זה לא דבר שגרתי וזה עושה אותי מאושר. אני מבין את גודל האחריות ואעשה את הכול למען המועדון".
יתרון (2) 108
18:35

מכבי רעננה
(1+)

מכבי רמת גן
אחרי שמונה הפסדים ברציפות , ספק רב, אם מכבי רעננה יכולה לנצח את מכבי רמת גן שהשיגה שני ניצחונוצת בארבעה משחקים.
רגיל (2) 124
19:00

הפועל כפר שלם

בני יהודה
כפר שלם לא מגיעה למשחק הזה במומנטום שיא, ובני יהודה אולי שחררה קצת לחץ עם הניצחון בגביע. דווקא בדרבי שכזה שייערך בשכונת התקווה, בני יהודה חייבת להגיע נחושה יותר בהתחשב במצב שלה בטבלה. הפעם היא תנצח
רגיל (2) 132
19:00

עירוני מודיעין

הפועל חדרה
המצב בתחתית צמוד מאוד וחדרה מעל הקו האדום רק בזכות הפרש שערים. היא חייבת להתחיל לצבור נקודות ולמרות שהיא במשחק חוץ הערב, זו משוכה שהיא יכולה לעבור
יתרון (2) 180
20:30

מכבי חיפה

הפועל חיפה
(1+)
מכבי חיפה נמצאת בתקופה טובה והיא חוזרת לעצמה עם 4 ניצחונות ב-5 משחקי הליגה האחרונים. הפועל חיפה מגיעה לדרבי לאחר שני הפסדים רצופים בגביע ובליגה. נראה כי לפי הכושר הנוכחי מכבי חיפה צפויה לנצח את המשחק הזה בהפרש של יותר משער אחד
קמארה אמנם לא דובר גרמנית, אבל עבורו זהו לא מכשול על אף שזו השפה הכי מדוברת במועדון וכמובן שבשוויץ. "יש לי את הערכים של יאנג בויז ואת ה-DNA של המועדון בדם שלי. אני מאוד אוהב את המועדון ואת המקום ונהנה פה מאוד".
לסיום אמר קמארה בקצרה על מכבי חיפה: "ליגת האלופות זה חלום עבור כל שחקן. מה צריך לעשות כדי לעבור את מכבי חיפה? אנחנו צריכים להיות עצמנו ולהגיע בשיא הביטחון - זה המפתח כדי שנעפיל לליגת האלופות".
מי שאמור להיכלל בסגל יאנג בויז מחר בכרמל אבל לא ברור אם יעמוד לרשותה גם בגומלין בברן בשבוע הבא זהו פביאן רידר, קשר הקבוצה שמבוקש בבורוסיה מנשנגלדבאך ומעורר עניין אצל קבוצות נוספות באנגליה ובגרמניה. יאנג בויז דורשת עבור שחקן הבית בן ה-21 קרוב ל-20 מיליון יורו, תג מחיר שכרגע מונע התקדמות במו"מ.
יש לציין שיאנג בויז הגיעה אתמול בלילה לישראל אחרי מספר שעות של עיכוב בטיסה, היישר למלון "קדם" בטירת הכרמל. במלון חיכו להם עם תפריט מוקפד מיוחד לספורטאים, על פי הדרישה המאוד מוקפדת שלהם. במהלך השהות שלהם עד יום חמישי, יעמוד כל המלון לרשותם, כולל חדר סטודיו מיוחד לפילטיס, וחדרי הספא של המלון, שישמשו לעיסוי השחקנים יחד עם המעסים המקצועיים שהגיעו עם הקבוצה. הקרבה לאצטדיון והסטנדרט הגבוה של המלון, הביאו עד היום את הקבוצות ששיחקו נגד מכבי חיפה ללון ב"קדם".


