דניאל פרץ קיים הערב (שני) שיחה עם בעלי מכבי תל אביב מיטש גולדהאר, במהלכה עודכן כי המועדון מנהל משא ומתן למכירתו ומבין את הרצון שלו להתפתח ולצאת למועדון פאר כמו באיירן מינכן. פרץ קיבל מסר שהמגעים בין המועדונים מתנהלים בקצב הנכון וכי אין לחץ שהבווארים ייסוגו מהמשא ומתן בשל סחבת.
פרץ הבהיר מצידו שוב עד כמה הוא רוצה להגשים חלום ולצאת למינכן. עד שלא יקבל הודעה אחרת, פרץ ימשיך להגיע כמקצוען לאימונים בקרית שלום ואם צריך, אז גם ישחק ביום חמישי מול צלייה הסלובנית בפלייאוף הקונפרנס ליג.
יחד עם זה, קיימת הערכה בסביבת השוער שעד יום רביעי תושלם העסקה והוא ייצא לבדיקות רפואיות לפני חתימה, מה שמעמיד בכוננות את שוער המשנה רועי משפתי שמחכה להזדמנות שלו להוכיח שהוא יכול לעמוד בנטל האחריות.
יתרון (4) 123
19:45

פאפוס
(1+)

מונאקו
מונאקו לא בשיא הכושר שלה ופאפוס אחת הקבוצות המעניינות העונה במפעל, שלא עושה הנחות לאף יריבה. בבית הקפריסאים מסוגלים לצאת עם נקודות
יתרון (4) 157
20:30

מונאקו

אנאדולו אפס
(9.5+)
מונאקו איכותית יותר אך היא הפסידה 3 מ-5 האחרונים שלה, כולל 2 ביורוליג. אנאדולו בעונה רעה, איך היא ניצחה את ה-2 האחרונים שלה ביורוליג והיא קבוצה קשוחה ומנוסה במפעל. היא תפסיד אבל זה יהיה צמוד
סך הכל שערים טווחים (2-3) (4) 238
22:00

ארסנל

באיירן מינכן
ארסנל הפסידה רק פעם אחת העונה, האורחת עדיין לא הפסידה. ההגנה של ארסנל מהטובות שיש ועדיין לא ספגה באלופות העונה אבל הערב נגד באיירן הדברים ישתנו. משחק בקצב גבוה עם התקפות אדירות - ארבעה שערים לפחות באחד המשחקים הכי מעניינים של העונה עד כה
פרץ גדל במכבי תל אביב ואחרי שסיים את דרכו בקבוצת הנוער, הושאל בעונת 2019/20 לבית"ר תל אביב בת ים מהליגה הלאומית. בעונה הראשונה שלו במכבי תל אביב הוא שימש כמחליפו של דניאל טננבאום, אבל בעונה הבאה, 2021/22, כבר השתלט על עמדת השוער הראשון עם יכולת גבוהה במפעלים בישראל ובקונפרנס ליג.
ההופעות המרשימות של השוער בליגה, זיכו אותו בזימון בכורה לנבחרת ישראל והוא המשיך להשתייך גם לנבחרת הצעירה ברגעים החשובים של מוקדמות אליפות אירופה. פרץ רשם הופעת בכורה בנבחרת הבוגרת במשחק ידידות נגד קפריסין בנובמבר 2022, ובקיץ האחרון הצטיין בין הקורות של הנבחרת הצעירה, שהעפילה עד חצי גמר היורו.
היכולת שלו בנבחרת הצעירה, בין היתר במשחק הראשון ביורו נגד גרמניה, העניקה לו הרבה תשומת לב. לאורך כל הקיץ פרץ הוזכר כמועמד לקבוצות בליגות חזקות דוגמת צרפת, גרמניה והולנד.
