מכבי נתניה הביסה אמש (ראשון) 1:4 את הפועל באר שבע וסיימה במקום השביעי במסגרת משחקי הדירוג של גביע הטוטו. בנתניה הביעו שביעות רצון גדולה מאוד מהמשחק, שהיה עבורם החזרה הגנרלית לקראת משחק פתיחת הליגה, נגד מכבי בני ריינה בשבת.
"זה היה משחק הכנה טוב מאוד שלנו לקראת פתיחת הליגה", אמר גורם במועדון. "יש לנו עוד עבודה לעשות אבל זה בהחלט נראה טוב וחשוב שנתחיל את הליגה ברגל ימין".
בנתניה אהבו את פתיחת המשחק האגרסיבית והלחץ שהפעיל החלק הקדמי על הגנת באר שבע לאורך כל המחצית הראשונה ובפרקים קצרים גם בחצי השני.
בצוות המקצועי דיברו בסיום גם על הורדת ההילוך ב-20 הדקות האחרונות, אולם קיבלו זאת בהבנה, לאור תוצאת המשחק שהוכרע. הקשר איתן אזולאי כבש אמש צמד והיה שוב בין הבולטים בקבוצה. אזולאי מסתמן כאחד הבאנקרים בהרכב נתניה העונה, כאשר שיתוף הפעולה שלו עם בוריס אנו יהיה פקטור מרכזי בהצלחה לעונה הקרובה.
יתרון (1) 185
18:30

הפועל גליל עליון

עירוני נס ציונה
(3+)
נס ציונה טרם ניצחה העונה ולמעשה, הניצחון האחרון שלה היה באפריל. היא סובלת מהמון פציעות והיא פוגשת את גליל עליון, אחרי ניצחון על נתניה. גליל עליון כבר ניצחה בנס ציונה בגביע ווינר והפעם, בבית, אמור להיות לה הרבה יותר קל
רגיל (1) 196
18:30

מנצ'סטר סיטי

ליברפול
ה-משחק של המחזור בפרמיירליג. סיטי וליברפול נפגשות אחרי ששתיהן נראו נהדר בליגת האלופות באמצע השבוע שעבר. ליברפול בתקופה פחות טובה בליגה ואיבדה גובה כשרק נקודה מפרידה בינה לבין סיטי כרגע. אבל המארחת נראית מצוין ובבית הדומיננטיות שלה מורגשת עוד יותר, והיא תנצח כאן
יתרון (1) 307
21:45

ליון
(1+)

פאריס סן ז'רמן
רשימת הפצועים של פ.ס.ז' מאוד מאוד ארוכה ומשמעותית - דמבלה, חכימי, מנדש ודואה בחוץ. כמובן שלא חסר לה עומק, אבל אין ספק שהחיסורים האלה ישפיעו עליה. ליון קבוצה ביתית חזקה מאוד שניצחה שישה משבעת משחקי הבית שלה העונה בכל המסגרות. במצב בו האורחת נמצאת, ליון יכולה להוציא נקודות
"שמח שניצחנו, זה ניצחון שייתן לנו ביטחון לליגה", אמר אזולאי בסיום. "רואים שאנחנו קבוצה מגובשת ואנחנו משחקים יפה ביחד. אנחנו כבר עם הראש לליגה, משחק בית ראשון, עם הקהל שלנו ונקווה לטוב".
ג'ואל אבו חנא ונאסים אואמו שהיו בספק למשחק פתחו בסופו של דבר בהרכב אך לא השלימו 90 דקות, לאחר שהוחלט על חלוקת עומסים, גם מתוך רצון לשמור עליהם למחזור פתיחת הליגה ושניהם אמורים לפתוח בהרכב גם מול ריינה.
בנתניה הביעו אופטימיות לגבי הקשר אביב אברהם שמחלים ממתיחה בשריר המפשעה ומקווים שגם הוא יהיה כשיר לשבת. לירן רוטמן שלא שיחק אמש ינסה להגביר את קצב האימונים בימים הקרובים ולקראת סוף השבוע יקיימו הערכת מצב לגבי כשירותו.
