מכבי תל אביב ומ.ס. אשדוד מתקרבות בעניין גיל כהן. גורמים המעורים בפרטים העריכו היום (שבת) כי המועדונים צפויים לסגור בקרוב עסקה במסגרתה תקבל אשדוד 750 אלף יורו ויישארו ברשותה 25 אחוזים ממכירה עתידית של הבלם. המנהל הטכני דומיניק פרייס ורן אליאס, איש הסקאוט של הצהובים, הגיעו הערב לאשדוד לעקוב אחר הבלם במשחק גביע הטוטו מול הפועל חיפה.
במכבי תל אביב רואים בכהן שחקן שמתאים למה שהם מחפשים. מישהו שיכול לשחק בלם שמאלי אבל גם אחד שיכול לשחק כמגן שמאלי וכקשר אחורי. במועדון מאוד מתרשמים מכך שכהן משמש כקפטן הנבחרות הצעירות של ישראל. שחקן עם אישיות טובה ומצוין לחדר ההלבשה בריא.
יתרון (4) 123
19:45

פאפוס
(1+)

מונאקו
מונאקו לא בשיא הכושר שלה ופאפוס אחת הקבוצות המעניינות העונה במפעל, שלא עושה הנחות לאף יריבה. בבית הקפריסאים מסוגלים לצאת עם נקודות
יתרון (4) 157
20:30

מונאקו

אנאדולו אפס
(9.5+)
מונאקו איכותית יותר אך היא הפסידה 3 מ-5 האחרונים שלה, כולל 2 ביורוליג. אנאדולו בעונה רעה, איך היא ניצחה את ה-2 האחרונים שלה ביורוליג והיא קבוצה קשוחה ומנוסה במפעל. היא תפסיד אבל זה יהיה צמוד
סך הכל שערים טווחים (2-3) (4) 238
22:00

ארסנל

באיירן מינכן
ארסנל הפסידה רק פעם אחת העונה, האורחת עדיין לא הפסידה. ההגנה של ארסנל מהטובות שיש ועדיין לא ספגה באלופות העונה אבל הערב נגד באיירן הדברים ישתנו. משחק בקצב גבוה עם התקפות אדירות - ארבעה שערים לפחות באחד המשחקים הכי מעניינים של העונה עד כה
עבור מ.ס. אשדוד מדובר באבידה גדולה משום שמדובר באחד השחקנים החשובים בקבוצה, אבל ג'קי בן זקן לא יעמוד בדרכו של כהן אחרי שנתן לו מילה שימכור אותו. במועדוו ינסו להסתדר עם מי שיש - הבלמים הזרים טימותי אוואני וקלארק רוברטסון והמגן השמאלי דייויד קופרמן.
