אחרי שלפי דיווחים רבים באירופה דניאל פרץ עורר עניין אצל קבוצות רבות ביבשת, הערב (רביעי) באיטליה טוענים שהשוער של מכבי תל אביב נמצא ברשימת המועמדים של באיירן מינכן.
פרץ (23) בעל דרכון ישראלי וגרמני, נמצא במעקב אצל מועדון הפאר הבווארי שבקיץ האחרון החל לחפש מחליפים למנואל נוייר שהיה פצוע לאורך רוב העונה הקודמת, ולאחר עזיבתו של יאן זומר לאינטר, הישראלי אחד המועמדים להצטרף לאלופת גרמניה: "שיחק 7 משחקים בקונפרנס ליג במכבי תל אביב, הוא כישרון מעניין".
בדיווח נמסר גם כי אחרי ישיבת הנהלה של המועדון, מקבלי ההחלטות סיכמו שהשוער שיחתימו הקיץ ישמש כגיבוי לסוון אולרייך ולא שוער מהטופ העולמי שיחליף את מנואל נוייר.
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
(2+)

ארסנל
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה

בני סכנין
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
במהלך חלון ההעברות של הקיץ הנוכחי, פרץ עורר עניין כבר אצל קבוצות פאר נוספות באירופה בדמותן של מארסיי, וולפסבורג, אוניון ברלין ומועדונים נוספים בצרפת.


