בצרפת טוענים שסלטיק ו-ולנסיין הגיעו לסיכום על מכירתו של איסמעילה סורו מהקבוצה הסקוטית לזו הצרפתית תמורת 150 אלף יורו. בדיווח הוסיפו שלמרות הסיכום בין שני המועדונים, הקשר מעדיף לעבור לבית"ר ירושלים ולכן כרגע אין התקדמות.
בבית"ר ירושלים מאוד רוצים את הקשר, שהתבלט תחת אותו צוות בימי בני יהודה. סורו ונציגיו שכנעו את יוסי אבוקסיס שהשחקן עושה הכל על מנת להשיג שחרור והקשר בן ה-25 הבהיר לאנשי בית"ר: "אני רוצה לשחק אצלכם ומעדיף את ההצעה שלכם על פני הצעות אחרות. תנו לי כמה ימים לסגור את זה".
ולנסיין משחקת בליגת המשנה בצרפת ומאוד רוצה לצרף את הקשר מחוץ השנהב. סורו עצמו שיחק בבני יהודה מינואר 2018 עד ינואר 2020, אז נמכר לסלטיק תמורת 2.3 מיליון יורו. הוא לבש את מדי הקבוצה הסקוטית במשך כשנה וחצי ובעונה שעברה הושאל לארוקה הפורטוגלית.
יתרון (3) 212
21:45

איטליה

ישראל
(1+)
פערי הכוחות בין הנבחרות ברורים. יחד עם זאת התחושה היא שהנבחרת לקחה את התבוסה לנורבגיה בצורה די קשה ויודעת שהיא צריכה איכשהו לתקן. המשחק נגד נורבגיה היה באמת רע, נגד האיטלקים זה ייראה אחרת. ישראל לא מפסידה
יתרון (3) 213
21:45

איטליה

ישראל
(2+)
ישראל שיחקה גרוע מול נורבגיה. איטליה התקשתה מאוד במשחק החוץ בבודפשט מול ישראל, אבל כמו שההגנה הישראלית נראית, איטליה יכולה להביס.
רגיל (3) 255
21:45

טורקיה

גיאורגיה
טורקיה מגיעה אחרי שהביסה בקלות את בולגריה בעוד הגיאורגים התקשו נגד ספרד אבל הפסידו באופן מינימלי. באיזושהי דרך אפשר לראות את המשחק הזה לא מתחבר לשתי הנבחרות שפשוט יקשו אחת על השנייה. תיקו
יתרון (4) 255
21:30

ולנסיה

הפועל תל אביב
אחרי ההפסד בדרבי, יש להפועל תל אביב משחק מאוד קשה מול ולנסיה שתחפש נקמה אחרי ההפסד בחצי גמר היורוקאפ. ולנסיה קבוצה טובה ובביתה מועמדת לנצח.
יוסי אבוקסיס לא יוכל לעמוד על הקווים בדרבי בשבת במסגרת גביע הטוטו, עקב ההרחקה ב"אלוף האלופים". בית"ר תיאלץ להסתדר גם ללא פרד פריידיי, אופיר קריאף ויובל אשכנזי הפצועים, כשגם דן עזריה בספק.