מכבי תל אביב שבה הבוקר להתאמן אחרי שרובי קין נתן לשחקנים אתמול יום למנוחה. סגל כשיר עומד לרשותו של האירי, שעשוי לראשונה לכלול את פליסיו מילסון על הספסל. שחקן הכנף כבר עורך אימונים מלאים ומחכה להחלטה של המאמן אם להכליל אותו בסגל משחק הגומלין נגד א.א.ק לרנקה (חמישי, 20:00, ספורט1).
במכבי תל אביב עסוקים בלמידת לקחי המשחק הראשון מול א.א.ק לרנקה. לומדים את הסכנה בכדורים הנייחים ובקרנות, מודעים לחשש שיש ממשחק המעבר של הקפריסאים ובעיקר לא רוצים לחזור על התסריט מהמשחק הראשון. "הרבה לקחים צריך ללמוד מהמשחק בלרנקה", אמר אחד השחקנים בתום האימון הבוקר. "זה לא היה משחק שהיה צריך לסיים בתיקו רק בזכות עצירת פנדל של דניאל. כשיש לך כל כך הרבה מצבים לכיבוש, אתה לא צריך לסיים משחק בשמחה על זה שלא הפסדת".
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
קין יחליט אם הוא מחזיר לעמדת הבלם את דריק לוקאסן אחרי הופעה לא טובה של ניר ביטון והאם הוא ממשיך עם רוי רביבו כמגן שמאלי.