דאגה גדולה במכבי נתניה בעקבות פציעתו של הקשר לירן רוטמן, שהוחלף אמש כבר בדקה ה-27 במשחק הניצחון 0:3 נגד בני סכנין. רוטמן נפגע שוב בבוהן רגלו, באותו מקום שהשבית אותו לחודשים רבים בעונה שעברה ובקבוצה חוששים שהוא יאלץ להחמיץ גם את פתיחת העונה הקרובה. רוטמן שסבל אמש מכאבים חזקים, יעבור היום סדרת בדיקות ואז תתברר חומרת הפגיעה ואפשר יהיה להעריך את משך ההיעדרות.
בקבוצה הביעו כמובן שביעות רצון מהניצחון אמש בסכנין, במשחק שסגר את שלב הבתים של גביע הטוטו. ביום ראשון מצפה לנתניה משחק הדירוג על מקומות 7-8, אותו היא תארח נגד הפועל באר שבע ובקבוצה מייחסים חשיבות רבה להתמודדות הזאת, שתהיה למעשה החזרה הגנרלית לקראת פתיחת משחקי ליגת העל.
רגיל (7) 42
15:00

מ.ס אשדוד

הפועל ירושלים
אשדוד אמנם לא הפסידה תקופה ארוכה אבל גם לא מרבה לנצח במשחקים האחרונים שלה שמסתיימים בעיקר בתיקו. הפועל ירושלים בוודאי לא טובה ממנה, אבל הוכיחה שמסוגלת להסתדר הגנתית עם ההתקפות הטובות בליגה. קרב עיקש, האורחת תנצח פה
רגיל (7) 173
18:00

הפועל חיפה

עירוני טבריה
לא ברור מה מצב הסגל של טבריה שהודיעה שלא פחות מעשרה שחקנים שלה היו חולים במהלך השבוע. הפועל חיפה בתקופה לא טובה ומבחינתה זה משחק חשוב מאין כמותו כדי לצאת לדרך חדשה. ניצחון ביתי
אחד הבולטים אמש, היה הקשר בר כהן, שפתח בהרכב ואף כבש את השער השלישי: "הרגשה מדהימה, אני מאוד שמח שהגעתי לכאן, זה מועדון ענק ואנחנו כבר מחכים שבשבוע הבא תתחיל הליגה, כדי להגיע ולעמוד במטרות של הקבוצה. אני מאמין שבנו כאן קבוצה שתוכל להגיע למטרות הכי טובות שלנו העונה".
על הניצחון אתמול: "הניצחון הזה חשוב לבטחון שלנו, לכל אחד מאיתנו באופן אישי. חשוב גם לכושר הגופני. אני חושב שאנחנו מוכנים לליגה, נגיע ונעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר".


