בהפועל באר שבע מוטרדים מהפציעה של כריס פטרסון שעלול להחמיץ את המשחק מול לבסקי סופיה (חמישי, 20:00, ספורט3). שחקן הכנף נפגע בגבו אתמול באימון ולא הצליח להמשיך לעמוד. הוא יצא מהאימון והיום יבדק בטרם ינסה לשוב להתאמן.
מחר לא תערוך הפועל באר שבע אימון בארץ, אלא תטוס בצהריים לסופיה ותקיים את האימון שלה בערב בבירת בולגריה. במידה שפטרסון לא יוכל להתאמן הערב, ספק רב אם הוא ייצא בטיסה עם הקבוצה. בהפועל באר שבע בונים על זה שהשחקן בריא גוף ופיזי מאוד ושהיום הוא ירגיש יותר טוב ויוכל להתאמן.
רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
בתוך כך ובזמן שהקבוצה מחפשת לצרף זר מתחת לחלוץ במקום אסטריט סלמאני, עלה במועדון שמו של מיכאל אוחנה כאופציה לחזור להפועל באר שבע. אוחנה טרם חתם בקבוצה הקיץ אחרי שסיים את העונה שעברה במ.ס. אשדוד והוחלט במועדון שלא ימשיך. בהפועל באר שבע שוקלים את אופצית אוחנה מאחר שחסר להם קשר מסוגו.