בהתערבות שר הספורט מיקי זוהר ויו"ר ההתאחדות לכדורגל שינו זוארץ, מסתמן פתרון שימנע את השבתת הכדורגל הישראלי. בפגישה שקיימו הצדדים היום ובהתערבות שר הספורט הגיעו ההסתדרות הלאומית וועד העובדים להבנות ראשוניות עם ההתאחדות כדורגל ואיגוד השופטים על מתווה תקציבי שיהווה בסיס לדרישות ועד השופטים. מטעם משה בוחבוט, יו"ר ועד איגוד השופטים, נמסר כי הוא מברך על ההתקדמות. עם זאת יש עוד דרך ארוכה עד לחתימה על הסכם קיבוצי חדש וכבר מחר (שני) הצדדים יפגשו שוב כדי לנסות ולסכם את כל התנאים.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
כזכור, בתחילת החודש הוכרז סכסוך עבודה בין ועד שופטי הכדורגל להתאחדות, על רקע אי הסכמות במשא ומתן על הסכם קיבוצי חדש, שמתנהל בחודשים האחרונים.