עשרות אוהדים משפחה וחברים הגיעו הערב כמדי שנה לחגוג יום הולדת עברי מספר 43 למני לוי. בין האנשים שהגיעו היו מאמן הקבוצה דאז ניר לוין, שחקן העבר אורי סלימן, איש המשק הוותיק דוד צחי ואוהד הקבוצה הידוע לירון אורפלי "טיל טיל".
האוהדים שרו למני שירים ולוין סיפר למני איך כמאמן מני רצה לפתוח בכל משחק ולא אהב להיכנס כמחליף, אף על פי שהיה מבקיע שערים כשעלה מהספסל.
יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
מני לוי הוא שחקן עבר של מכבי תל אביב, שב-26 בינואר 2001 התמוטט על כר הדשא בטדי. הוא מטופל בביתו ב-22 השנים שחלפו מאז, כשבכל משחק בדקה ה-12, המספר שהיה על גב חולצתו, קוראים אוהדי הקבוצה בשמו.