הפועל באר שבע שוב הציגה יכולת לא מספיק טובה וסיימה הערב (חמישי) ב-0:0 עם לבסקי סופיה במשחק הראשון מבין שניים במסגרת הסיבוב השלישי במוקדמות הקונפרנס ליג. האדומים לא איימו מספיק על השער של האורחת שהייתה קרובה יותר לכבוש עם החמצות מול השער של אופיר מרציאנו, כשאיבלין פופוב פספס הזדמנות להבקיע בתוספת הזמן, אבל הבעיטה שלו פגשה את המשקוף לקול שריקות הבוז בסיום מצד הקהל הביתי אל עבר הקבוצה שלו.
אליניב ברדה על התיקו: "לא נראינו מספיק טוב. מה שלא טוב שאנחנו לא מייצרים מומנטום. אני חושב שהיו הרבה מאוד מצבים טובים שאני יכול לקחת מהמשחק הזה. היו הרבה שחקנים שהרימו את עצמם אחרי תקופה פחות טובה. תמיד נוטים לזלזל, שיחקנו מול יריבה טובה עם חלק קדמי יוצא מן הכלל".
מאמן באר שבע הוסיף: "לא שיחקנו מצוין, אבל לעומת המשחקים הקודמים יש הרבה נקודות טובות. אנחנו רחוקים מלהראות טוב, אבל אנחנו בדרך לשם. אין משימות פשוטות, אנחנו רואים שקבוצות מדורגות עפות. אין יותר שערי חוץ, אבל האווירה שהקהל נתן לנו אנרגיות ודחיפה יוצאת מן הכלל לשחקנים".
על ספורי: "רמזי עשה עבירת משמעת. אם יהיה מה להודיע נודיע".
על הרכש: "אנחנו תמיד חושבים איך לחזק את הקבוצה. אני יודע איפה אני רוצה להתחזק. חמד? השיקולים שלי היו מקצועיים, קלימלה כבש פעמיים במשחקים האחרונים בנבדלים שלא היו. תומר חמד זה המקצוען הכי גדול שאימנתי. גם בתקופה הקשה שעברה עליו הוא נכנס ונראה כמו שנראה".
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
רועי גורדנה: "הגוף עוד לא עיכל את המשחק הזה. רצינו להבקיע שער ולצאת ביתרון קטן, לא קרה. ננתח את המשחק, נראה מה עשינו טוב ומה לא, וניערך למשחק הבא. הם הגיעו לחצי מצב מטעות שלנו במחצית הראשונה ובמחצית השנייה היו כמה קרוסים טובים שלנו שהיו יכולים להסתיים אחרת. צריך עוד קצת זמן, הגיעו שחקנים זרים למדינה חדשה וכדורגל חדש. הם צריכים זמן. נכון, זה לא הברק שאנחנו מצפים מהפועל באר שבע וזה לא מה שהיה בעונה שעברה, אבל היו תחלופות ואלה לא דברים שקורים ביום אחד".
על פרשת ספורי: "קרתה תקרית, זה קרה בקבוצות יותר גדולות. תאמינו לי שראיתי גם דברים גרועים מזה. נכון שזה לא היה צריך לקרות, אבל הכול בסדר. נצא מזה מחוזקים לדרך חדשה".


