מכבי פתח תקוה הגבירה ביומיים האחרונים את המאמצים לצירופו של שחקן הכנף הקולומביאני אנחל טורס, שעל מועמדותו פורסם בוואלה! ספורט. כעת מסתמן שהצדדים קרובים לסיכום. לאחר שהוגשה הצעה רשמית לסוכנו של השחקן, המלאבסים גם נמצאים בשיחות עם ראשי בלזאן המלטזית, הקבוצה בה משחק, כאשר מסתמן שפתח תקוה תצטרך לשלם סכום הנאמד בכ-100 אלף יורו בעבור שחרורו.
שחקן נוסף שמועמד להצטרף לקבוצה הוא הבלם הקמרוני ממוצא צרפתי סילבן דלאנד, ששיחק בשנתיים האחרונות בדברצן ההונגרית. המגעים עם דלאנד החלו כבר לפני חודש וחצי ואחרי שנדמה היה שהוא לא יגיע לקבוצה בשל דרישות כספיות גבוהות, כעת חזרו הצדדים לשיחות ויש סיכוי טוב שהוא יחתום בכל זאת ויצטרף בקרוב לקבוצה.
יתרון (6) 22
12:30

אליצור שומרון

מכבי פתח תקווה
(6+)
אליצור שומרון תארח היום בביתה לראשונה מזה שלוש שנים ופוגשת את מכבי פ"ת שמגיעה בכושר קצת פחות טוב למשחק הזה. המארחת עם ארבעה ניצחונות רצופים והרבה מוטיבציה בבית, ותנצח מעל הליין
יתרון (6) 31
12:30

מכבי מעלה אדומים
(11+)

מכבי אשדוד
פערי הרמות בין הקבוצות גדולים מדי. מעלה אדומים עדיין לא נכנסה לקצב של הלאומית בעוד אשדוד מראה משבוע לשבוע שהיא קבוצה טובה מאוד. אשדוד מעל הליין
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
בקבוצה הביעו שביעות רצון גדולה מאוד מהניצחון 1:2 אמש על הפועל ירושלים בשלב הבתים של גביע הטוטו. את שער הניצחון כבש המחליף טל בן חיים עמוק בתוך תוספת הזמן ובקבוצה חגגו במשך דקות רבות אחרי השריקה.
ערב המשחק, היה נדמה שמדובר בעוד משחק הכנה והזדמנות נוספת להריץ את שחקני הסגל, אולם בעקבות הניצחון על הירושלמים וההפסד של הפועל תל אביב למ.ס. אשדוד במשחק המקביל, נמצאים כעת המלאבסים בעמדת זינוק מצויינת להעפלה לחצי גמר גביע הטוטו מהמקום הראשון בבית. כדי להשלים את המשימה, הקבוצה תצטרך לנצח את הפועל תל אביב בבלומפילד ביום שבת במחזור שינעל את שלב הבתים.
מעבר לפן המקצועי, משמעות ההעפלה לחצי הגמר, היא גם הבטחה של מענק כספי בגובה של 360 אלף שקלים, סכום לא מבוטל עבור מועדון בסדר גודל של מכבי פתח תקוה. אגב, קבוצה שתזכה בגביע הטוטו תבטיח לעצמה מענק כספי כולל של למעלה ממיליון שקלים, כך שבמועדון מתייחסים כעת ברצינות רבה למשחק מול האדומים בבלומפילד בשבת.
לא מעט שחקנים קיבלו מחמאות מהצוות המקצועי, בראשם המגן גיא דזנט שהוקפץ לקבוצה הבוגרת באופן קבוע ואמש פתח בהרכב והציג יכולת טובה מאוד. בפתח תקוה מרוצים מאוד מהיכולת שמציג דזנט במשחקים האחרונים וזאת גם הסיבה שהופסקו הניסיונות להחתים מגן ימני מבחוץ, לאחר שהתקבלה ההחלטה לתת את הקרדיט למגן שגדל במחלקת הנוער של המועדון. גם יונתן טפר הצעיר שפתח בהרכב ואריאל לוגסי שנכנס כמחליף, קיבלו הרבה מחמאות.


