גורמים באיגוד השופטים הודו כבר אמש (שבת) כי השופטים נאאל עודה ורועי ריינשרייבר ששפטו אתמול בבלומפילד ובטדי, שגו כשפסקו לפנדלים לטובת הפועל פתח תקוה והפועל ירושלים. עודה שרק לפנדל שגוי שסייע להפועל פתח תקוה לסיים בתיקו מול הפועל תל אביב וריינשרייבר פסק פנדל לטובת הפועל ירושלים שהגדיל את יתרונה על מ.ס. אשדוד וסייע לה לנצח במשחק. בשני המקרים לא היו כמובן שופטי VAR שיתקנו את החלטות השניים.
מיד בסיום המשחק בטדי ניגש מאמן מ.ס. אשדוד אלי לוי לריינשרייבר ואמר לו כי שגה בהחלטה שלו לפסוק לפנדל נגד בלם מ.ס. אשדוד שקד חכמון ואף לשלוף לעברו כרטיס צהוב שגוי. ריינשרייבר הבטיח כי יצפה באירוע ולטענת אנשי אשדוד, בהמשך אמר השופט ללוי באזור חדרי ההלבשה כי אכן טעה בפסיקה שלו. גורם באיגוד השופטים אמר אמש: "ברור שלא נוח לנו עם טעויות ובטוח שאיש לא רוצה שיגידו שבלי VAR, אי אפשר לשפוט. הציפייה היא לא לטעות מלכתחילה כדי שגם אם אין VAR במשחק, עדיין קבוצות לא יקופחו".
מאמן הפועל תל אביב, מייקל ולקאניס, אמר בחיוך אחרי המשחק אתמול: "אני יודע שהרבה מאמנים מתלוננים על VAR, אבל אני אוהב את המערכת הזו. אם היה הערב VAR, זה היה מתקן כמה דברים".
יתרון (1) 197
18:30

אליצור נתניה
(4+)

מכבי רמת גן
אליצור נתניה עדיין לא נראית טובה מספיק להתמודד בליגה הראשונה. היא תפגוש קבוצה בכושר מצוין ויכולה להפסיד שוב.
יתרון (1) 211
18:30

ליברפול

מנצ'סטר יונייטד
(1+)
ליברפול חוזרת מהפגרה כשהיא לא בתקופה טובה עם שלושה הפסדים רצופים. יונייטד עדיין מנסה להתחבר אבל יודעת שאין הזדמנות טובה מזו להוציא נקודות באנפילד בכושר הנוכחי של המארחת. אלא שליברפול מספיק טובה לנצח כאן, אבל זה לא יהיה לה קל. ליברפול בגול
יתרון (1) 286
20:40

עירוני קריית אתא

הפועל גליל עליון
(5+)
אתא הפסידה בשני המשחקים האחרונים שלה לשתי התל אביביות, ונראתה לא רע. היא קבוצה יותר טובה מגליל עליון, שמגיעה אחרי ניצחונות על העמק ונס ציונה החלשות. אתא בבית, תהיה מוקש, ומול הקטנות כמו גליל עליון היא אמורה להסתדר
מעל/מתחת נקודות (162) (1) 287
20:40

עירוני קריית אתא
(162+)

הפועל גליל עליון
קריית אתא אמנם הפסידה להפועל תל אביב במחזור הראשון אבל נראתה טוב מאוד לאורך רוב המשחק. גליל עליון נהנתה מניצחון ביתי על העמק. היתרון של שתי הקבוצות הוא דווקא הגנתי ויחד עם החיסרון של בלייקס בגליל אפשר לראות כאן סקור די נמוך. אנדר
ריינשרייבר שכאמור שגה אמש, ימריא בהמשך השבוע לאזרבייג'אן לשפוט בין קראבח להלסינקי הפינית במסגרת הסיבוב השלישי של מוקדמות הליגה האירופית. איתו ייצא צוות שיפוט ישראלי נרחב ובתוכו שופט ה-VAR זיו אדלר והשופט הרביעי ארז פפיר.