לפני שנתיים בלבד הוגרלה הפועל באר שבע למפגש כפול עם ארדה קרדז'אלי הבולגרית במוקדמות הקונפרנס ליג, והדיחה אותה עם 0:2 בבולגריה ו-0:4 בישראל. קפטן ארדה באותה תקופה היה הבלם הוותיק פלאמן קרומוב, שלא מנע מקבוצתו ספיגה של 6 שערים בתוך שבוע. קרומוב שבמהלך הקריירה העביר גם שנה בלבסקי סופיה, התראיין לתקשורת הבולגרית לקראת המפגש הכפול של באר שבע עם לבסקי סופיה (10 באוגוסט בישראל, 17 באוגוסט בבולגריה)
"מפתיע אותי שנשארו שם לא מעט שחקנים ששיחקו נגדנו", אמר קרומוב, "אני זוכר למשל את אבו עביד בהגנה. אבל הקישור שלהם יותר מרשים. ספורי, באריירו וגורדנה שם ושלושתם שחקנים איכותיים וטכניים. לבסקי תצטרך להיזהר מהם".
הבלם בן ה-37 שמשחק היום בליגה השלישית בבולגריה הוסיף: "בזמנו היו להם שני שחקני כנף שחומי עור מצוינים שעשו לנו הרבה בעיות (אקולטסה ואנסה). ראיתי שעכשיו הם בונים על שני רומנים. אני מכיר את פאון מהתקופה בה שיחקתי בקלוז', הוא כדורגלן טוב. באופן כללי הפועל באר שבע היא קבוצה חזקה... אני לא רואה את שכטר בסגל, הוא היה חלוץ טוב ואני מניח שהם מצאו לו מחליף".
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
עוד אמר קרומוב: "הבעיה של ארדה הייתה בעיקר חוסר ניסיון. היו בסגל רק 5-6 שחקנים ששיחקו לפני כן במפעל אירופי. האחרים לא ידעו על מה מדובר. ללבסקי יש ניסיון במפעלים של אופ"א וזה יעזור לה. היא צריכה להתכונן למשחק מאוד אגרסיבי של שחקני באר שבע ולהיות זהירה במצבים נייחים".
לסיום קרומוב התייחס למזג האוויר: "קשה מאוד לשחק בישראל בתקופה הזו ואני לא מדבר על החום - הוא לא מפחיד - אלא על הלחות. בכל דקה שעוברת אתה מרגיש איך נגמרת לך האנרגיה".