פאוק סלוניקי נחתה אמש (שלישי) בישראל והיום בערב תערוך מסיבת עיתונאים ואת האימון המסכם לפני משחק הגומלין נגד בית"ר ירושלים מחר (20:30, ספורט4). היוונים שידרו אופטימיות בימים האחרונים, אחרי ששלטו לחלוטין במשחק הראשון שהסתיים ב-0:0, אבל הם גם חוששים מאוד מעוד הדחה מוקדמת - כפי שקרה להם נגד לבסקי סופיה בשנה שעברה.
המאמן רזבאן לוצ'סקו מתלבט בנוגע לכמה עמדות ועשוי לערוך שלושה שינויים לעומת ההרכב שפתח בטומבה ביום חמישי האחרון. דוגלאס אוגוסטו סיים לרצות עונש הרחקה והוא צפוי לפתוח במרכז הקישור על חשבון חאריס צינגראס. לוצ'סקו גם שוקל להציב את עלי סמאטה בחוד במקום ברנדון, כשההתלבטות נובעת בעיקר מהכושר הגופני של הטנזני, שהצטרף להכנות מאוחר יחסית.
מי שעשוי לפנות את המקום ולרדת לספסל הוא הכישרון הענק יאניס קונסטנטליאס. במקרה כזה, חאלד נארי יפתח על חשבונו וטייסון או אנדריה ז'יבקוביץ' יוסטו לעמדת הקשר ההתקפי שמשחק מתחת לחלוץ.
הרכב משוער: דומיניק קוטרסקי, תומאש קדזיורה, וויליאם טרוסט-אקונג, יאניס מיכאילידיס, באבה רחמן, דוגלאס אוגוסטו, שטפן שוואב, אנדריה ז'יבקוביץ', יאניס קונסטנטליאס (חאלד נארי), טייסון, עלי סמאטה (ברנדון).
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 153
21:30

קורדובה
(2.5+)

ליאונסה
מתוך שמונה משחקים של קורדובה העונה, נכבשו בחמישה משחקים מעל 2.5 שערים. גם בשלושה משחקים של ליאונסה נכבשו מעל 2.5 שערים וכך עשוי להיות שוב.
רגיל (2) 214
21:45

ווילס

בלגיה
בבית הצמוד והבלתי צפוי הזה ווילס מדורגת במקום השלישי עם 10 נקודות, בעוד בלגיה שנייה עם 11 נקודות. השתיים נפגשו לפני כארבעה חודשים אז בלגיה ניצחה 4:3. ווילס מציגה טורניר טוב ונראית בטוחה בעצמה בעוד בלגיה מתקשה לשכנע ביכולתה. אני צופה משחק שקול והתחזית שלי היא חלוקת נקודות
רגיל (2) 250
21:45

סלובניה

שוויץ
שוויץ בכושר אדיר ומגיעה לסלובניה אחרי ניצחון מרשים על שבדיה. הסלובנים יתקשו לעצור כאן את האורחים שמציגים יכולת טובה מאוד לאחרונה
המנצחת במשחק מחר תפגוש בסיבוב הבא את היידוק ספליט.