השוער ניב אנטמן חתם היום (שלישי) בהפועל חיפה ולמעשה חזר לקדנציה שנייה במועדון בו גדל. אנטמן שיחק בשנה וחצי האחרונות בסקציה נס ציונה, עלתה איתה לליגת העל וירד איתה בתום העונה שעברה.
השוער בן ה-31 גדל במחלקת הנוער של הפועל חיפה ושיחק בקבוצה הבוגרת בשנים 2012-2016. בהמשך לבש את מדי הפועל ראשון לציון, דורדרכט (הולנד), עירוני נשר, הפועל רעננה וכאמור סקציה נס ציונה. הוא ישמש כשוער המחליף של יואב ג'רפי שבעצמו הצטרף לקבוצה בקיץ הנוכחי.
"אני שמח ונרגש לחזור למועדון שגדלתי בו ושנתן לי את ההזדמנות להתחיל את הקריירה", אמר השוער, "בהצלחה גדולה בעונת ה-100. תודה רבה ליואב כץ, לצוות המקצועי, לרוני לוי ולרן קדוש על האמון. יאללה הפועל".
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
מחר הפועל חיפה תתארח אצל הפועל חדרה בגביע הטוטו ובשבת תשחק באותה מסגרת נגד בני ריינה.