השוער ניב אנטמן חתם היום (שלישי) בהפועל חיפה ולמעשה חזר לקדנציה שנייה במועדון בו גדל. אנטמן שיחק בשנה וחצי האחרונות בסקציה נס ציונה, עלתה איתה לליגת העל וירד איתה בתום העונה שעברה.
השוער בן ה-31 גדל במחלקת הנוער של הפועל חיפה ושיחק בקבוצה הבוגרת בשנים 2012-2016. בהמשך לבש את מדי הפועל ראשון לציון, דורדרכט (הולנד), עירוני נשר, הפועל רעננה וכאמור סקציה נס ציונה. הוא ישמש כשוער המחליף של יואב ג'רפי שבעצמו הצטרף לקבוצה בקיץ הנוכחי.
"אני שמח ונרגש לחזור למועדון שגדלתי בו ושנתן לי את ההזדמנות להתחיל את הקריירה", אמר השוער, "בהצלחה גדולה בעונת ה-100. תודה רבה ליואב כץ, לצוות המקצועי, לרוני לוי ולרן קדוש על האמון. יאללה הפועל".
רגיל (7) 42
15:00

מ.ס אשדוד

הפועל ירושלים
אשדוד אמנם לא הפסידה תקופה ארוכה אבל גם לא מרבה לנצח במשחקים האחרונים שלה שמסתיימים בעיקר בתיקו. הפועל ירושלים בוודאי לא טובה ממנה, אבל הוכיחה שמסוגלת להסתדר הגנתית עם ההתקפות הטובות בליגה. קרב עיקש, האורחת תנצח פה
רגיל (7) 173
18:00

הפועל חיפה

עירוני טבריה
לא ברור מה מצב הסגל של טבריה שהודיעה שלא פחות מעשרה שחקנים שלה היו חולים במהלך השבוע. הפועל חיפה בתקופה לא טובה ומבחינתה זה משחק חשוב מאין כמותו כדי לצאת לדרך חדשה. ניצחון ביתי
מחר הפועל חיפה תתארח אצל הפועל חדרה בגביע הטוטו ובשבת תשחק באותה מסגרת נגד בני ריינה.


