מכבי חיפה ערכה היום (ראשון) אימון בסגל מלא לקראת המשחק מול שריף טירספול במוקדמות ליגת האלופות ביום רביעי (20:00, ספורט1), והאלופה הישראלית יודעת שהיא תהיה חייבת להעלות את הרמה כדי לחזור מהפיגור 1:0 מהמשחק הראשון במולדובה. ענאן חלאילי ערך גם הוא אימון מלא.
עוד בנושא
רגיל (5) 73
19:45

ניס

בראגה
המארחת מצרפת בתקופה נוראית עם שבעה הפסדים רצופים והרבה כותרות שליליות סביב הקבוצה. בראגה בתקופה נהדרת ויודעת שהיא חייבת לחזור ממשחק החוץ הזה עם 3 נקודות
יתרון (5) 174
21:30

אולימפיה מילאנו
(2.5+)

פנאתינאיקוס
מילאנו בתקופה לא טובה, היא ניצחה 2 מ-6 האחרונים שלה והיא עדיין לא בריאה לחלוטין. פאו ניצחה 8 מ-9 האחרונים שלה, היא מנוסה ואיכותית, ואמורה לנצח פה מעל לליין
קפטן הקבוצה צ'ארון שרי אמר לקראת ההתמודדות: "מצפה לנו משימה לא פשוטה, מול קבוצה אגרסיבית שתבוא להסתגר. רק יחד עם הקהל שלנו, שנצטרך אותו בכל דקה ודקה מהדקה הראשונה ועד הסיום, נוכל לעבור אותם".


