מכבי נתניה הודיעה הבוקר (שישי) כי בקרת התקציבים אישרה את תקציב המועדון לעונת 23/24. התקציב שאושר יעמוד על 31 מיליון שקלים ומשמעות הדבר היא שחוזי כל שחקני הקבוצה, כולל שחקני הרכש אושרו וכעת יעמוד סגל מלא לרשות הצוות המקצועי לקראת משחק פתיחת העונה ביום ראשון נגד הפועל חדרה בגביע הטוטו.
מדובר בתקציב הגבוה ביותר אותו העמיד הבעלים אייל סגל מאז הגיע למועדון, כשלצורך השוואה בעונה שעברה ובעונה שלפניה עמד התקציב על 29 מיליון שקלים. מתוך התקציב, מיועדים 15 מיליון שקלים לשכר שחקנים, ארבעה מיליון שקלים לרכש שחקנים ומיליון שקלים לאיזון תקציב מחלקת הנוער שיעמוד על כשבעה מיליון שקלים בנוסף לתקציב הקבוצה הבוגרת.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
במועדון ממתינים לסגירה רשמית וחתימה על חוזה מכירתו של הקשר פטריק טוומאסי לפאפוס הקפריסאית, כאשר תנאי העסקה בין המועדונים כבר סוכמו ונתניה צפויה לקבל כ-550 אלף יורו עבור השחקן בתוספת ל-30 אחוזים ממכירה עתידית