הרשות לבקרת תקציבים אישרה את תקציבה של מכבי פתח תקוה לעונת המשחקים הקרובה, שיעמוד על 26 מיליון שקל. בכך אושרו גם החוזים של כל שחקני הרכש החדשים בקבוצה וגם של המאמן בני לם, אשר לרשותו יעמוד סגל מלא בשבת הקרובה (20:30 בספורט4) בדרבי בגביע הטוטו.
במכבי פתח תקוה ממתינים בקוצר רוח לפתיחת העונה, ולמרות שעדיין לא מדובר במשחק ליגה, הצפי לשבת הקרובה הוא ש-4,000 אוהדים יגיעו לאצטדיון שלמה ביטוח.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
העולה החדשה ממשיכה לחפש שחקני חיזוק זרים - בלם ושחקן התקפה, לאחר שנפלה מועמדותם של מספר שחקנים שהיו על הפרק. כמו כן, הצוות המקצועי מעוניין לצרף מגן שמאלי ישראלי, כאשר שמותיהם של אבישי כהן ואלון אזוגי הוזכרו. כהן עוד לא מצא קבוצה אחרי שסיים את דרכו בבית"ר ירושלים, בעוד אזוגי ששיחק במכבי פתח תקוה בעונה שעברה, חזר להפועל תל אביב לה הוא שייך.
המלאבסים מחכים לאישור מכבי חיפה כדי להחתים את הקשר באסם זערורה, שמסרב בשלב זה להאריך את חוזהו במועדון מהכרמל, מה שמעכב את שחרורו ומונע את המעבר לפתח תקוה.


