בקיץ 2022 התלבט ערן זהבי במשך תקופה ארוכה אם לחזור לישראל ולחתום במכבי תל אביב או שמא להצטרף לבוטאפוגו. הערב (שני) שמו של החלוץ הישראלי שוב בכותרות בברזיל, והפעם מהסיבה שוואסקו דה גאמה מוזכרת כמי שמעוניינת לצרפו - דיווח שספק אם נכון, אך פורסם במספר אתרים בברזיל.
לפי העיתונאי פאביו טורס מהאתר "Vascaino" שחתום על הסיפור, ואסקו בוחנת את העלויות בניסיון לצרף את ערן זהבי. יש לציין שמכבי תל אביב לא תאפשר לו לעזוב כל כך במהירות ובקלות, וספק אם החלוץ כלל מעוניין במעבר שנה אחרי שסירב להזדמנות וזאת על אף מה שנכתב הערב בברזיל. היו אף בברזיל מי שגיחכו וכתבו ש"זה נראה שמישהו עשה 'גוגל' בניסיון למצוא מועמדים לקבוצה".
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(7.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
ובכל זאת, בדיווח נכתב ש"זהבי הוא אחד הספורטאים הכי גדולים בתולדות ישראל, היה מלך השערים בישראל שלוש שנים ברציפות, היה הכובש המצטיין של נבחרת ישראל ואמנם מדובר בעסקה יקרה, אבל זהבי מעוניין לעבוד עם המאמן רמון דיאס", נכתב בנוסף על הישראלי שמחר יחגוג את יום הולדתו ה-36.
יש גם לציין שזהבי ודיאס מעולם לא עבדו ביחד. דיאס בן ה-63, בעברו חלוץ נבחרת ארגנטינה ששיחק בריבר פלייט, נאפולי, אינטר ומונאקו וכמאמן הדריך בין השאר את ריבר פלייט, נבחרת פרגוואי, בוטאפוגו וכן את אל הילאל הסעודית ואל נאסר מאיחוד האמירויות. לפי "מקורב לזהבי", כך לפי הדיווח, הוא מעוניין לעבור לשחק תחת דיאס על אף שהצדדים מודעים לכך שספק אם ואסקו תוכל לעמוד בעלויות העסקה. כאמור, ספק גם אם יש היתכנות לעסקה כזו או אחרת.