מכבי בני ריינה, שנמצאת במחנה אימון בפולין, תשחק הערב (שישי) נגד אורלטה קיילצה מהליגה הפולנית הרביעית. המאמן שרון מימר יקבל בחזרה לסגל את שלומי אזולאי ומרואן קבהא, שהחלימו מפציעות וצפויים לקחת חלק במשחק הקרוב.
קבהא בילה את מרבית ימי מחנה האימון באימונים אישיים ורק אתמול הצטרף לשאר הקבוצה, כאשר הערב הוא אמור לקבל דקות ראשונות במשחק נגד הפולנים. גם החלוץ מור פדידה, שהחמיץ את משחק האימון הקודם נגד קרמיוטיסה בשל מחלה, החלים וצפוי לשחק.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
לצד ההכנות במחנה האימון, מנסים בצוות המקצועי לצרף שחקני חיזוק נוספים ומי שנמצא כעת על הפרק הוא הקשר איהאב גנאים, קפטן בני סכנין בן ה-27, שנכון לעכשיו לא הגיע להסכמות עם קבוצתו וקיבל הצעה מריינה להצטרף.
שני הזרים שלא המריאו עם הקבוצה לפולין, הבוליביאני הנרי ואקה והקשר הניגרי מוחמד אוסמן, ממשיכים לשמור על כושר, כאשר ואקה הצטרף במהלך השבוע האחרון לאימוני הפועל נוף הגליל ואוסמן ערך אימונים אישיים. עם חזרתה של ריינה לישראל בשבוע הבא, יחזרו השניים להתאמן עם הקבוצה.


