מכבי בני ריינה קיימה אמש משחק אימון ראשון במסגרת מחנה האימון בפולין וגברה 0:1 על קרמיוטיסה מהליגה הקפריסאית הבכירה. בצוות המקצועי הביעו שביעות רצון מהיכולת שהציגו השחקנים, כמובן יחסית לשלב הזה בעונה. מי שקיבלו מחמאות הם כובש שער הניצחון אחמד עאבד וגם הבלם הסרבי נמניה ליוביסבלייביץ', שנכנס כמחליף במחצית ושיחק 45 דקות ראשונות במדי הקבוצה.
שחקן נוסף שמרשים עד כה במהלך המחנה הוא הקשר היהודי-מקסיקני, ג'ונתן לוין, שנבחן מזה שבועיים בריינה. בקבוצה אומרים שהוא משתפר מאימון לאימון ואם ימשיך כך, אחרי החזרה לישראל הוא עשוי להיות מוחתם.
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה 1:4 נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון שמגיע אחרי ההפסד בטרנר. לצהובים אין פריבילגיה לאבד עוד נקודות, אבל לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים
מי שעדין לא מצטרף הוא החלוץ נואף בזיע, שסיכם את תנאיו לעונה אחת, אולם החתמתו מותנית בשחרור שישיג מהפועל אום על פאחם שבה חתם לפני כמה שבועות. בזיע בכל מקרה נמצא בהליך שיקום של פציעה ממנה הוא סובל, כך שבכל מקרה, אם וכאשר יצורף רשמית לריינה, זה יקרה רק אחרי שהקבוצה תסיים את מחנה האימון בפולין ותחזור לישראל.
ביום שישי תקיים הקבוצה משחק אימון נוסף, נגד אורלטה קיילצה, מהליגה השלישית בפולין.


