מכבי בני ריינה החלה אתמול (ראשון) מחנה אימון בן עשרה ימים בפולין, במסגרתו תקיים שלושה משחקי אימון, אך לצערו של המאמן שרון מימר לא הצליחו במועדון להסדיר את נושא הוויזות של שני הזרים, הבוליביאני הנרי ואקה והניגרי מוחמד אוסמן שנשארו בארץ.
בריינה עושים מאמצים להסדיר את עניין אשרות הכניסה באופן מיידי, כדי שוואקה ואוסמן יצליחו להגיע לפחות לימים האחרונים של מחנה האימונים בפולין - בדומה לבלם הסרבי נמניה ליובסבלייביץ' שחתם לעונה עם אופציה לעונה נוספת וצפוי להצטרף היום.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 278
22:00

מנצ'סטר סיטי

באייר לברקוזן
שתי קבוצות שמשחקות בקצב גבוה ומדברות בעיקר התקפה. סיטי תהיה הדומיננטית כאן, וקשה מאוד לראות את המשחק הזה מסתיים עם פחות מארבעה שערים
רגיל (3) 307
22:00

צ'לסי

ברצלונה
רק פעם אחת בהיסטוריה ברצלונה ניצחה את צ'לסי במשחק חוץ. זה קרה ב2006. הפעם שתי הקבוצות מגיעות בפורמה טובה מאוד למשחק כששתיהן גם עם מאזן זהה במפעל. למרות הביתיות של צ'לסי, האופי של האורחת ינצח לה את המשחק. ניצחון חוץ
בריינה הביעו שביעות רצון גדולה מאוד עם החתמתו של ליובסבלייביץ', בעיקר בשל הרזומה שלו בשנים האחרונות, כאשר בחצי העונה האחרונה הוא שיחק בוויבודינה מהליגה הסרבית, קודם לכן שלוש שנים בז'לגיריס וילנה הליטאית ובעברו לבש את המדים של גוריצה הקרואטית ורדניצ'קי מהליגה הסרבית.


