הפועל חדרה תמריא מחר לפנות בוקר למחנה אימונים של שבוע בפראבץ, בולגריה. בשבוע האחרון קיימה הקבוצה שני משחקי הכנה, בהם ניצחה 1:2 את הפועל ניר רמת השרון ו-0:1 את מ.ס. כפר קאסם. הקבוצה יוצאת לבולגריה עם 23 שחקנים בסגל, כאשר במהלך השבוע עשויים להגיע 2-3 זרים למבחנים.
במהלך מחנה האימונים תערוך חדרה שני משחקי מבחן: ביום שלישי מול הפועל פתח תקוה ובשבת הבאה מול נאה סלאמיס פמגוסטה מהליגה הקפריסאית הבכירה.
המאמן ניסו אביטן אמר: "מחנה אימונים זה חלק חשוב בהכנה לקראת העונה קרובה. גם ברמה החברתית וגם ברמה של הקניית הרגלי העבודה ולסדר לכולנו את המטרות מהעונה הקרובה. לדעתי אנחנו יוצאים במצב בסדר גמור מבחינת הסגל, אם כי עדיין חסרים לנו 3-4 שחקנים שיכניסו עוד איכות. גם נבחן שחקנים במחנה, גם נכיר יותר לעומק את השחקנים החדשים שלנו ואנחנו מקווים להפיק את הכי טוב שאנחנו יכולים מהשבוע הזה".
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
הסגל למחנה
שוערים: אוהד לויטה, גיא הרמן, שחר גולן.
הגנה: דיא לבאבידי, רון אונגר, עידו לוי, פיליפ איפולה, ספיר איטח, אביב לין, דולב אזרואל, איציק שולמייסטר.
קישור: תמיר גלזר, מנשה זלקה, תמיר עדי, אורן סיטבון, סמי בוראר, עילאי טרוסט, ליאור רוקח, אוראל באייה.
התקפה: דור ג'אן, אלעד מדמון, קוואמי פפרה, ניב גוטליב.
