רגע לפני היציאה למחנה האימונים בפולין, מכבי בני ריינה החתימה היום (שבת) את מור פדידה לעונה אחת. החלוץ בן ה-26 מגיע אחרי שנתיים וחצי בסקציה נס ציונה, לה סייע להעפיל לליגת העל, שם כבש שער אחד ב-12 הופעות בעונה החולפת. לפני כן שיחק גם בהפועל ראשון לציון, הפועל ניר רמת השרון ומ.ס. כפר קאסם.
פדידה הוא השחקן התשיעי שחותם במועדון בחלון הנוכחי. קדמו לו גד עמוס, רועי שוקרני, עומר נחפאווי, טארק בושנאק, מרואן קבהא, דור אלו, מוחמד אוסמן והנרי ואקה.
השחקן העשירי שיצטרף צפוי להיות נמניה ליובסבלייביץ'. הבלם הסרבי סיכם בקבוצה, אחרי שהתפוצצה החתימה של אדי גוטליב. ליובסבלייביץ' בן ה-26 שיחק בחצי העונה החולפת בוויבודינה, אליה הגיע אחרי שלוש שנים בז'לגיריס וילנה הליטאית. בעבר לבש את מדיהן של גוריצה (קרואטיה), רדניצ'קי (סרביה) ויגודינה (סרביה).
רגיל (4) 156
14:30

בורקינה פאסו

גינאה המשוונית
בורקינה פאסו מגיעה כפייבוריטית ברורה בזכות סגל מוכשר שכולל שחקנים מובילים באירופה והיסטוריה של הצלחות בטורניר. מנגד, גינאה המשוונית היא נבחרת עיקשת שידועה ביכולתה להפתיע את הגדולות ולשמור על משחק הגנה צפוף.
יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(1+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(16+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(2+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ במטרה להשיג שלוש נקודות מהירות. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".
כאמור, הקבוצה של שרון מימר תצא הערב למחנה בן 10 ימים בפולין ולאחריו תשוב ארצה. את דרכה בגביע הטוטו תתחיל ב-2 באוגוסט, אז תארח את מכבי נתניה.


