רגע לפני היציאה למחנה האימונים בפולין, מכבי בני ריינה החתימה היום (שבת) את מור פדידה לעונה אחת. החלוץ בן ה-26 מגיע אחרי שנתיים וחצי בסקציה נס ציונה, לה סייע להעפיל לליגת העל, שם כבש שער אחד ב-12 הופעות בעונה החולפת. לפני כן שיחק גם בהפועל ראשון לציון, הפועל ניר רמת השרון ומ.ס. כפר קאסם.
פדידה הוא השחקן התשיעי שחותם במועדון בחלון הנוכחי. קדמו לו גד עמוס, רועי שוקרני, עומר נחפאווי, טארק בושנאק, מרואן קבהא, דור אלו, מוחמד אוסמן והנרי ואקה.
השחקן העשירי שיצטרף צפוי להיות נמניה ליובסבלייביץ'. הבלם הסרבי סיכם בקבוצה, אחרי שהתפוצצה החתימה של אדי גוטליב. ליובסבלייביץ' בן ה-26 שיחק בחצי העונה החולפת בוויבודינה, אליה הגיע אחרי שלוש שנים בז'לגיריס וילנה הליטאית. בעבר לבש את מדיהן של גוריצה (קרואטיה), רדניצ'קי (סרביה) ויגודינה (סרביה).
רגיל (2) 126
19:30

טורינו

קומו
שתי הקבוצות עם 11 תוצאות תיקו משותפות אחרי 11 מחזורים, קומו עשתה 6 כאלו, טורינו 5. שתיהן מגיעות בפורמה זהה למשחק הזה ובסך הכל מדובר בשתי קבוצות מאוד דומות. תיקו
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 169
20:00

פוגון שצ'צ'ין
(2.5+)

ז'אגלבי לובין
6 מ-7 הקודמים של המארחת הסתיימו עם הסימון ''מעל 2.5 שערים'' למשחק. כך עשוי להיות גם הפעם.
יתרון (2) 300
22:00

מנצ'סטר יונייטד

אברטון
(1+)
יונייטד יצאה לפגרה בכושר טוב בסך הכל, עם חמישה משחקים ללא הפסד והתקפה שכובשת לא מעט. אברטון מתקשה מאוד בחוץ העונה, ובאולד טראפורד היא מתקשה באופן מסורתי. המארחת תנצח כאן ביותר משער אחד
כאמור, הקבוצה של שרון מימר תצא הערב למחנה בן 10 ימים בפולין ולאחריו תשוב ארצה. את דרכה בגביע הטוטו תתחיל ב-2 באוגוסט, אז תארח את מכבי נתניה.
