רכש חדש ומסקרן נוחת בבירה. הפועל ירושלים הודיעה הערב (חמישי) על החתמתו של ראונו סאפינן, חלוצה של נבחרת אסטוניה שהצטרף בחוזה לעונה אחת עם אופציה לשנתיים נוספות. "אני מאוד שמח להצטרף למועדון הנהדר הזה. אתן הכל כדי לעזור לקבוצה להגיע למטרות. מאוד נרגש לקראת ההתחלה החדשה הזו, נתראה בקרוב".
סאפינן בן ה-27 מגיע לישראל אחרי שבשנה וחצי האחרונות שיחק בשתי קבוצות פולניות - פיאסט גילביצה וסטאל מיילץ. ב-33 הופעות בליגה הפולנית הוא הבקיע ארבע שערים, אך לפני כן במולדתו אסטוניה הוא כיכב בליגה המקומית עם אליפויות, זכיות בתארי שחקן העונה והובלה היסטורית של קבוצה אסטונית לשלב בתים אירופי. לסאפינן 12 שערים ב-53 הופעות במדי נבחרתו.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
החלוץ הוא השחקן הזר הראשון שחותם הקיץ בקבוצה של זיו אריה. עוד קודם לכן הירושלמים חיזקו את מצבת הישראלים עם צירופם של מקס גרצ'קין, אור רויזמן, עידן דהן, נדב זמיר, אמיר אריאלי ואופק נדיר.



