מכבי תל אביב תפתח היום (שלישי) את יומה השלישי במחנה האימונים בספרד כשהפעם כבר תתאמן במתקן האימונים במרבייה בדרום המדינה.
אתמול בתום אימון הבוקר במתקן של נבחרת ספרד במדריד, יצאה הקבוצה ברכבת מרחק של יותר משלוש שעות נסיעה אל עיר הנופש מרבייה, שם כזכור בחר המאמן הקודם אייטור קראנקה לקיים את החלק העיקרי של המחנה הקיץ.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
במסגרת השהייה במרבייה תקיים מכבי תל אביב שני משחקי אימון מול אורלנדו פייראטס מדרום אפריקה ומול בורנמות' האנגלית. אל הקבוצה הצטרף מאמן השוערים החדש גרהאם סטאק שעדיין לא פגש את דניאל פרץ אשר אמור להצטרף למחנה רק ביום שישי.


