9,000 מנויים מכרה נכון להבוקר (שני) הפועל באר שבע, אבל במועדון מעריכים כי המספר יגדל ויתקרב ליעד שהציבה אלונה ברקת, מכירת 12 אלף מנויים לעונה הקרובה.
במועדון מרוצים מהמספר עד כה, אך כאמור לא מסתפקים בכך ובטוחים שהקהל הבאר שבעי רואה את השינויים והשיפורים שנעשו לקראת העונה הקרובה.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
אחד המבחנים הקרובים יהיה במשחק גביע הטוטו ביום חמישי הבא מול מכבי תל אביב. אמנם המכירה טרם החלה, אבל במועדון משוכנעים שטרנר יהיה מלא. אוהדים רבים כבר רוצים לראות את שחקני הרכש החדשים ומנגד גם מכבי תל אביב המתחדשת, תביא לטרנר 1,500 צופים. לא מן הנמנע כי המשחק שיהווה גם הכנה לשתי הקבוצות לקראת פתיחת מוקדמות הקונפרנס ליג, יהיה סולד אאוט.
בתוך כך הפועל באר שבע ממשיכה בעבודה שלה במחנה האימונים בפולין והערב יערך המשחק השלישי כאשר במקום מפגש מול אומוניה ניקוסיה תפגוש הפועל באר שבע את גורניק לכשנה הפולנית (19:00, ספורט1).


