הפועל פתח תקוה מעוניינת להתחזק בחלק הקדמי ובמועדון בוחנים מספר מועמדים זרים. אחד מהם זהו פורצ'ן באסיי הניגרי, שמשחק בליגה השבדית.
באסיי שייך לפרנצווארוש ההונגרית, אבל משחק כעת כמושאל בדגרפורס השבדית שבמדיה לא הבקיע ב-11 הופעות עד כה. לפני כן שיחק כמושאל בויקטוריה פלזן הצ'כית שאיתה אף שיחק בליגת האלופות. כאמור, מלבד הניגרי ישנם עוד מספר זרים בעמדת החלוץ שבמועדון בוחנים את האופציה לצרפם.
יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
בנוסף בהפועל פתח תקווה יבחנו כעת אפשרות לצרף את נדב נידם ואור רויזמן, אחרי שהשניים קיבלו הודעה ממכבי תל אביב שהם לא בתוכניות המקצועיות של המאמן רובי קין. בקבוצה יפנו בתקווה לצרף לפחות את אחד מהם בהשאלה.