מלחמת הגרסאות בין בני ריינה ולאדי גוטליב נמשכת. כזכור, בריינה טוענים שהבלם חתם על חוזה בקבוצה אך בחר בסופו של דבר שלא לשחק בה. בשל כך הוצא נגדו מכתב תביעה עם דרישה של המועדון לפיצוי. הבלם מנגד טוען כי לא חתם על שום חוזה ואחרי שקיבל שחרור מהפועל תל אביב, הוא הפך למעשה לשחקן חופשי.
הבוקר (חמישי) העביר נציגו של הבלם, עורך הדין יובל שדמי, דברים נוספים בשם מרשו וזאת לאחר מספר ראיונות שהעניק בתקשורת בעלי בני ריינה סעיד בסול.
רגיל (7) 207
19:15

מ.ס אשדוד

הפועל פתח תקווה
אשדוד נראית מחוברת יותר בשבועות האחרונים והשיגה 7 מ9 הנקודות האחרונות. הפועל פ"ת בכושר פחות טוב ובי"א אף פעם לא קל לשחק. אשדוד תנצח
יתרון (7) 230
19:30

עירוני טבריה
(1+)

מכבי חיפה
אמנם מכבי חיפה ביצעה זעזוע על הקווים והחזירה את ברק בכר אבל טבריה לא תקל עליה בשום דרך הערב. הלחץ אצל הירוקים עדיין קיים, המארחת לא תפסיד כאן
במסר שהעביר עורך הדין שדמי נאמר: "נדמה כי המועדון בחר לצאת במסע נקמה מיותר, חסר רסן ובלתי פוסק באדי גוטליב אשר גרם וגורם לשחקן לנזקים. ביומיים האחרונים מתראיין בעלי המועדון בכל כלי תקשורת אפשרי ומציג את השחקן באור שלילי תוך העלאת טענות עובדתיות ומשפטיות שגויות. אדי גוטליב הוא שחקן חופשי. הוא יכול להתקשר עם כל מועדון אשר חפץ בשירותיו ללא כל תמורה ו/או פיצוי ושום איום מצד בני ריינה לא ישנה זאת. המועדון לא מחזיק בשחקן והוא בטח לא בפוזיציה לקבוע אם השחקן ישוחרר או לא, בטח ובטח לא בכפוף לפיצוי כזה או אחר. מסע ההכפשות והאיומים של ריינה אשר פוגע באופן קשה במשלח ידו של אדי, לא יעבור לסדר היום וככל והמועדון לא יחזור בו מדבריו, ינקוט השחקן בהליכים כנגד המועדון. אדי לא יתן ששמו ותדמיתו ייפגעו".


