הליגה האזרית ממשיכה לקלוט כדורגלנים ישראלים. ניר ברדע, בלמה של מכבי בני ריינה בעונה החולפת, וידין לוגסי ששיחק בעירוני קרית שמונה, סגרו יחד בקבוצת סבאיל האזרית באמצעות סוכנם אדם קידן ויעברו מחר בדיקות רפואיות לקראת חתימה.
עבור ברדע בן ה-27 זו תהיה קדנציה שנייה מחוץ לישראל, אחרי שעזב את מ.ס. אשדוד לטובת הונבד בקיץ 2021 ורשם במדיה שש הופעות בליגה ההונגרית. בעונה האחרונה כאמור סייע לבני ריינה לשרוד בליגת העל עם 26 משחקים, מתוכם 21 בהרכב.
לוגסי בן ה-24 כבש שני שערים ב-30 הופעות, אבל לא הצליח להישאר עם קרית שמונה בליגת העל וכעת עוזב אותה לראשונה (פרט לחצי עונת השאלה בהפועל עכו מהלאומית).
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה והיא חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת. הירושלמים אמורים להתפוצץ פה
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
סבאיל, שהוקמה רק לפני שבע שנים ומיד הצטרפה לליגה הבכירה, סיימה בעונה האחרונה במקום התשיעי (הלפני אחרון) ושרדה בקושי. הישג השיא שלה היה המקום השלישי ב-2018/19.
בכך מתרחבת המושבה הישראלית באזרבייג'אן. קני סייף ועטאא ג'אבר משחקים בנפטצ'י באקו, פיראס אבו עקל נשאר בגבאלה ואליו אמורים להצטרף כעת גם אוסמה חלאיילה וגלעד אברמוב שהמריאו כדי לחתום.


