יממה לאחר שאיתי בונה מונה למנכ"ל החדש של הפועל תל אביב יחד עם מינויים נוספים בצוות ההנהלה התל אביבי, הבוקר (שישי) האדומים הודיעו על תוספת גם לצוות המקצועי של מייקל ולקאניס כשדימיטריס גומאס מונה לראש מחלקת האנליזה של המועדון.
גומאס (37) עבד בתפקידו האחרון בנבחרת יוון, שם סיימו במקום הראשון בשלב הבתים של הקמפיין האחרון בליגת האומות. ב-2022 היה חלק מהצוות המקצועי בזכייה של פנאתינייקוס בגביע היווני עם עבודתו במועדון במשך 3 שנים. בעבר היה גם חבר בצוות הנבחרת האולימפית של קטאר וחלק מאקדמיית Aspire.
דימיטריס הוא בוגר אוניברסיטת "Cardiff Metropolita", מחזיק בתואר ראשון בספורט וחינוך גופני עם התמחות בכדורגל וניתוח ביצועים - ובעל תואר שני באנליזה. הוא בעל רישיון UEFA-A וחבר באיגוד הבינלאומי לניתוח ביצועים.
לאחר החתימה במועדון האדום אמר: "אני מאוד שמח להצטרף למועדון עם היסטוריה מפוארת כמו הפועל תל אביב, בשנה מיוחדת בה הוא חוגג מאה שנות קיום. אני שמח לחדש את הקשר עם מייקל ואלקאניס ולהצטרף לצוות האימון שלו, לאחר שעבדנו יחד בנבחרת יוון. אני מודה להנהלה ולראש מחלקת הכדורגל, חן סול, על האמון וההזדמנות להיות חלק ממשפחת הפועל. אני מאמין שעם עבודה קשה ומחויבות של כולנו יחד - נשיג את היעדים שלנו".
יתרון (1) 86
16:00

ווסטהאם
(1+)

ניוקאסל
ווסטהאם ממשיכה להיראות רע משבוע לשבוע ולא מצליחה להשיג נקודות. ניוקאסל במומנטום נהדר, קבוצה יותר איכותית וראויה לנצח כאן ביותר מגול
רגיל (1) 265
20:15

הפועל קרית שמונה

מכבי נתניה
נתניה בכושר נהדר בעוד קריית שמונה לא בדיוק יציבה עד כה. משחק חוץ שהוא בפועל משחק ביתי לנתניה, שתדע להמשיך במומנטום שלה גם הערב
בנוסף לחיזוק הצוות המקצועי, האדומים הודיעו כי הקשר רועי אלקוקין חתם על חוזה חדש במועדון לארבע שנים נוספות, באמצעות סוכנו אדם קידן.
אלקוקין (19) הצטרף למחלקת הנוער של הפועל תל אביב בגיל נערים ועבר בכל מחלקות הנוער. בעונה החולפת כבש 11 שערים בכל המסגרות: "אני נרגש לקשור את עתידי עם המועדון ומודה לצוות המקצועי על האמון בי. הגעתי להפועל לפני 4 שנים ומהרגע הראשון הרגשתי כמו בבית. אני אמנם רק בתחילת דרכי, אבל מלא במוטיבציה ורצון להוכיח. מחכה כבר לפתיחת האימונים, יאללה הפועל!".


