אחרי שחזרה לליגת העל תוך עונה אחת בלבד, מכבי פתח תקוה ממשיכה להתחזק מתוך כוונה לבסס את מקומה בליגה הבכירה. היום (חמישי) המלאבסים הודיעו על סיכום עם איברהים ג'באר, קשר ניגרי בן 20 שמגיע מהליגה בדרום אפריקה. הסיכום באמצעות סוכנו עידן בן אבו הוא לעונה הקרובה כאשר ישנה אופציה לעונה נוספת והשחקן יגיע לארץ בשבוע הבא.
ג'באר שיחק בשנתיים וחצי האחרונות במדי סטלנבוש שסיימה במקום החמישי בליגה הדרום אפריקאית ובמאזנו שלושה שערים ב-26 הופעות. מדובר בקשר מהיר וטכני, שיכול לשחק במגוון תפקידים במרכז המגרש.
במסגרת הלאומית יש לו 10 הופעות ושני שערים במדי נבחרת ניגריה עד גיל 17. ג'אבר שיחק עם נבחרת הנערים של ניגריה גם באליפות אפריקה וגם בגביע העולם עד גיל 17.
רגיל (2) 117
19:00

בני יהודה

הפועל נוף הגליל
בני יהודה לא ניצחה שישה משחקים רצופים, בעוד נוף הגליל ניצחה לראשונה העונה במחזור הקודם. שתי הקבוצות בעונה לא טובה, והמפגש ביניהן ייגמר בחלוקת נקודות
רגיל (2) 125
19:00

מכבי יפו

מכבי הרצליה
יפו בפורמה מצוינת עם ארבעה ניצחונות בחמשת משחקיה האחרונים. הרצליה בעונה מצוינת עד כה אבל דומיננטית יותר במשחקי הבית שלה. יפו מסוגלת בהחלט לצאת מהמשחק הזה עם שלוש נקודות
רגיל (2) 284
22:00

ראיו ואייקאנו

ולנסיה
ראיו וייקאנו, המדורגת במקום ה-13, תארח את ולנסיה שממוקמת במקום ה-16 ושלוש נקודות מאחוריה. המפגשים האחרונים בין הקבוצות היו צמודים במיוחד, כאשר שלושה מתוך חמשת המשחקים האחרונים ביניהן הסתיימו ללא הכרעה. אני צופה שגם הפעם נקבל משחק מאוזן שיסתיים בתיקו.
הקשר הוא הזר השני שחותם בקבוצה של בני לם הקיץ, אחרי הבלם מבנין מואיז אדילהו. כמו כן הוחתמו בקבוצה רובי לבקוביץ', אנאס מחמיד, אמיר ברקוביץ', מאור לוי ויונתן טפר. הקבוצה של בני לם תצא באמצע חודש יולי, למחנה אימון בן עשרה ימים באוסטריה.
