סט. מירן הסקוטית הודיעה היום (חמישי) באופן רשמי על צירופו של סתיו נחמני, אחרי שיקבל סופית רישיון עבודה. סט. מירן הוסיפה שיש לה אופציה לרכוש את החלוץ בין ה-20. המאמן סטיבן רובינסון אמר: "סתיו מגיע אלינו בדרך דומה לזו שבה הצטרף אלינו ריאן סטריין ממכבי חיפה. הוא שחקן צעיר ששיחק בכל נבחרות הנערים והנוער של ישראל".
נחמני שיחק בכל הנבחרות הצעירות של ישראל ובסך הכול צבר במדיהן 25 הופעות. הוא היה מלך השערים של ליגת הנוער במדי מכבי חיפה ושותף ב-12 משחקים במדי הקבוצה הבוגרת. לפני שנה נחמני הושאל להפועל נוף הגליל ובעונה החולפת לבש את מדי בית"ר ירושלים והפועל חדרה - גם כן בהשאלה ממכבי חיפה.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
סט. מירן ממוקמת בעיר פייזלי שמרוחקת כ-10 ק"מ בלבד מגלזגו. היא סיימה את העונה החולפת במקום ה-6 מתוך 12. בקבוצה כאמור משחק המגן הימני ריאן סטריין, שהיה חלק ממכבי חיפה בעונת 2021/22.


