רובי קין ערך היום את האימון השני שלו בשורות הקבוצה. מכבי תל אביב הציגה אתמול שלושה בעלי מקצוע שהצטרפו אליו ולפניה עוד שניים שיגיעו. עוזר מאמן בכיר ומאמן שוערים. "אין ספק שהשינוי יכניס בכולנו משב רוח חדש", העיד הבוקר אחד השחקנים. "חילוף מאמן שמלווה בחילוף צוות, מכניס את כולם לדריכות מחודשת".
קין אמר לשחקנים: "אני רוצה אינטנסיביות וכדורגל איכותי, לשמור על הכדור. כשאני אומר לכם לשחק מהר קדימה, אני לא מתכוון לריצה קלה או הליכה - אני מתכוון מהר. אני לא רוצה לחזור על עצמי ולעצור את האימון בכל פעם. תכבדו אחד את השני, כולנו בתוך זה ביחד".
13 אלף אוהדי מכבי תל אביב חידשו את המנויים שלהם לעונה הבאה. מדובר בכ-60 אחוז מבעלי המנויים מהעונה שעברה. כזכור, בעונה שעברה שברה מכבי תל אביב שיא במכירה ונהנתה מ-22 אלף בעלי מנוי.
במכבי תל אביב מעריכים כי גם בעונה הבאה יתקרבו לכמות דומה של בעלי מנוי. מה שמעניין הוא שלמרות ששערים 10-11 היו סגורים תשע פעמים בעונה שעברה עקב עונשים, בעלי המנויים לשערים אלה לא מבקשים להחליף מקום ולעבור לשערים סולידיים יותר.
יתרון (5) 245
21:30

אוקלהומה סיטי

סן אנטוניו ספרס
(10.5+)
אוקלהומה לא הפסידה יותר מדי העונה אבל למשחק הכריסמס הזה היא מגיעה מול סן אנטוניו לה הפסידה פעמיים ברציפות בשבועיים האחרונים. בבית אוקלהומה לא תפסיד שוב ותספק לקהל הביתי שלה ניצחון בדו ספרתי
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
במועדון מזהים כי לאור חילופי המאמנים והמהלכים של מיטש גולדהאר, יש נכונות גדולה יותר לחדש את המנוי, ובכל יום נמכרים מאות מנויים.


