עידן חדש החל בשבועות האחרונים בהפועל תל אביב, כאשר השליטה עברה סופית ובלעדית לידי קבוצת מינצברג. מבחינת ההתאחדות לכדורגל ואנשי הבקרה התקציבית, בייחוד לאור ההתכתשויות בין הבעלים החדשים לבין הבעלים הקודמים, המשמעות היא שיש לבחון מקרוב אחר ההתנהלות וההתפתחויות בהפועל תל אביב ועל כן החליטו כי המועדון והרוכשים יעברו בדיקות מעמיקות בשנה הראשונה.
בהמשך ישיר לכך, הפועל תל אביב הודיעה שאתמול (רביעי) התקיימה שיחה בין הנהלת המועדון לבין ראשי הבקרה התקציבית לקראת "תחילת עבודה משותפת והכנות לעונה הבאה". בהפעל תל אביב סיפרו על "שיחה עניינית וטובה בה ראשי הבקרה עודכנו בתכניות של קבוצת הבעלות החדשה והובהר כי תקציב לקראת עונת 23/24 יובא לאישור הבקרה במהלך השבוע הקרוב".
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
יתר על כן, לפי הודעת הפועל תל אביב "בנוסף וכפי שהובטח, קבוצת הבעלות העבירה לבקרה אסמכתא שהועברו כספים משמעותיים לחשבון הקבוצה למען התפעול השוטף והגדלת התקציב של המועדון".