חלוץ מכבי חיפה פרנדזי פיירו כבש הלילה (בין ראשון לשני) שער ניצחון יקר בדקה ה-97 והעניק לנבחרת האיטי ניצחון דרמטי 1:2 על קטאר במשחק הראשון במסגרת בית ב' בגביע הזהב (גולד קאפ) של קונקאקף ביוסטון.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
השער הדרמטי השלים את הקאמבק במשחק שבו האיטי חזרה מפיגור 1:0. דאקנס נזון כבש בפנדל וקבע 1:1 בדקה ה-45. לפני כן השער של קטאר הגיע בדקה ה-19 מרגליו של יוסוף עבדוריסאג.
יש לציין שהניצחון של האיטי הוא מעט מאכזב עבור מכבי חיפה, כי בקבוצה היו רוצים לראות את פיירו מתחיל בהכנה ביחד עם הקבוצה ומוסע למחנה, שכן הוא נחשב לחלוץ הבכיר לקראת המשחקים באירופה, ולכן במועדון רצו לבקש מפיירו ומנבחרתו לשחררו מוקדם אם זו תאבד סיכוי להעפיל לשלבים הגבוהים. כעת הניצחון נותן דחיפה להאיטי לקראת המשך הטורניר.


