מ.ס. אשדוד נפרדה היום (שישי) רשמית ממשה אוחיון, עוזר המאמן בארבע השנים האחרונות וכידוע אחד השחקנים הכי מזוהים עם המועדון מאז שעלה לבוגרים ממחלקת הנוער בשנת 2000.
"זו הייתה תקופה מדהימה כשחקן וכעוזר מאמן" אמר אוחיון היום לאתר הרשמי לאחר שעזיבתו הפכה לרשמית, "אני מרגיש שזה הזמן שלי להתאוורר מחוץ למועדון ולחפש אתגר חדש, אבל אני מאמין שעוד אחזור בעתיד - זה תמיד היה ותמיד יהיה הבית שלי".
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
עוד אמר אוחיון, שיפנה את תפקיד עוזר המאמן לקלמי סבן שיעבוד עם המאמן החדש אלי לוי שיחליף את רן בן שמעון: "אני מודה לכולם על כל השנים במועדון. תודה לג'קי בן זקן ונוני אלמוזנינו, לחברים לקבוצה, לצוות הנפלא, למאמנים ששיחקתי תחתם, לצוות הרפואי, לאפסנאים היקרים וכמובן לאוהדים שתמיד תמכו והראו לי המון אהבה. מאחל לכולם הצלחה רבה בהמשך הדרך".



