מ.ס. אשדוד נפרדה היום (שישי) רשמית ממשה אוחיון, עוזר המאמן בארבע השנים האחרונות וכידוע אחד השחקנים הכי מזוהים עם המועדון מאז שעלה לבוגרים ממחלקת הנוער בשנת 2000.
"זו הייתה תקופה מדהימה כשחקן וכעוזר מאמן" אמר אוחיון היום לאתר הרשמי לאחר שעזיבתו הפכה לרשמית, "אני מרגיש שזה הזמן שלי להתאוורר מחוץ למועדון ולחפש אתגר חדש, אבל אני מאמין שעוד אחזור בעתיד - זה תמיד היה ותמיד יהיה הבית שלי".
רגיל (3) 278
21:45

סקוטלנד

דנמרק
קרב ישיר על המקום הראשון. ניצחון של הסקוטים והם במונדיאל, כל תוצאה אחרת ודנמרק תעפיל למונדיאל. המון לחץ אצל שתי הנבחרות אחרי משחק לא טוב שלהן, אבל הביתיות תעזור פה מאוד לסקוטים, שינצחו
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 311
21:45

שבדיה

סלובניה
משחק לפרוטוקול בלבד עבור שתי הנבחרות שלא יהיו במונדיאל. אווירה משוחררת, התקפות מספיק מוכשרות כדי לכבוש כאן לפחות ארבעה שערים יחד
יתרון (4) 126
19:30

פאניוניוס
(3.5+)

ליאטקאבליס
14 הפסדים רצופים רושמת פאניוניוס בכל המסגרות. האורחת הליטאית לא מאריות הבית, אבל בהחלט מספיק טובה בשביל להמשיך את רצף ההפסדים של היוונים
עוד אמר אוחיון, שיפנה את תפקיד עוזר המאמן לקלמי סבן שיעבוד עם המאמן החדש אלי לוי שיחליף את רן בן שמעון: "אני מודה לכולם על כל השנים במועדון. תודה לג'קי בן זקן ונוני אלמוזנינו, לחברים לקבוצה, לצוות הנפלא, למאמנים ששיחקתי תחתם, לצוות הרפואי, לאפסנאים היקרים וכמובן לאוהדים שתמיד תמכו והראו לי המון אהבה. מאחל לכולם הצלחה רבה בהמשך הדרך".


